Αρχική Ειδήσεις ΕΜΥ: Σύντομο “διάλειμμα” η καλοκαιρία-Έρχονται βροχές και καταιγίδες

ΕΜΥ: Σύντομο “διάλειμμα” η καλοκαιρία-Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Αλλαγή σκηνικό μέσα σε λίγες ώρες προβλέπει η ΕΜΥ, καθώς μετά την καλοκαιρία του Σαββατοκύριακου η εβδομάδα μπαίνει με βροχές, καταιγίδες και κεραυνούς.

0
Η υπερθέρμανση του πλανήτη δημιουργεί ισχυρότερες καταιγίδες
Διαφήμιση

Ο ουρανός θα αστράψει και θα βροντήξει για τα καλά από το απόγευμα, με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ να προετοιμάζει για ραγδαία επιδείνωση του καιρού, με έντονες βροχές, καταιγίδες και κεραυνούς.

Σύμφωνα με το δελτίο καιρού της ΕΜΥ, τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα εκδηλωθούν από σήμερα το απόγευμα, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τι καταιγίδες, τις χαλαζοπτώσεις αλλά και την μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Το νέο εξπρές κύμα κακοκαιρίας σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ θα κρατήσει μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης.

Αναλυτικά ισχυρά φαινόμενα προβλέπονται

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (04-03-24) έως τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (05-03-2024) λόγω διέλευσης μετωπικής επιφάνειας από τα δυτικά προς τα ανατολικά της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI) - φαινόμενα

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Τη Δευτέρα (04-03-24)

α. Από το απόγευμα έως αργά το βράδυ στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανώς τη δυτική Πελοπόννησο.

β. Από το βράδυ στη δυτική και κεντρική και από τη νύχτα και στην ανατολική Μακεδονία.

Την Τρίτη (05-03-2024)

α. Μέχρι το μεσημέρι στη Μακεδονία.

β. Από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το μεσημέρι στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Η επικαιροποίηση του εκτάκτου δελτίου θα γίνεται καθημερινά ανά δωδεκάωρο.

Διαφήμιση