Αρχική Special Topics UFO: Το βίντεο που έγινε Viral-Τραβήχτηκε από Κολομβιακό πιλότο

UFO: Το βίντεο που έγινε Viral-Τραβήχτηκε από Κολομβιακό πιλότο

0
UFO
Διαφήμιση

Μία από τις καλύτερες καταγραφές που έχουν γίνει ποτέ θεωρείται το βίντεο που κατάφερε να εξασφαλίσει ένας Κολομβιανός πιλότος, απαθανατίζοντας  ένα UFO να περνάει από μπροστά του με απίστευτη ταχύτητα.

Το βίντεο το οποίο φέρεται να απεικονίζει UFO έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς χρήστες να μιλούν για την καλύτερη καταγραφή UFO που έχει γίνει ποτέ.

Ο πιλότος Χόρχε Αρτεάγκα απαθανάτισε τα παράξενα πλάνα όταν πετούσε γύρω στα 12.500 πόδια πάνω από την Αντιόκια της Κολομβίας, με το απροσδιόριστο αντικείμενο να εμφανίζεται σε σχήμα δίσκου, μεγάλο και ασημένιο, ενώ κατευθυνόταν προς το αεροσκάφος του Αρτεάγκα, σφυρίζοντας μάλιστα όταν πέρασε από το παράθυρο, κάτι που ο πιλότος υποστήριξε ότι ήταν μία «τρομαχτική εμπειρία».

Ο Αρτεάγκα δήλωσε ότι αυτό που είδε δεν ήταν ούτε μπαλόνι ούτε drone και γενικά κανένα γνωστό αντικείμενο.
Δείτε το βίντεο εδώ:
Μάλιστα το αεροσκάφος πετούσε τόσο ψηλά με την θερμοκρασία να είναι αρκετά χαμηλή, στους 5 βαθμούς Κελσίου περίπου, αποκλείοντας την περίπτωση να πρόκειται για κάποιο μπαλόνι είτε ηλιακό είτε με ήλιον.

Η απεικόνιση μάλιστα επιβεβαιώθηκε ως έγκυρη από τον ειδικό επί των UFO, Jaime Maussan, ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο τον περασμένο χρόνο, όταν ανακάλυψε δύο «εξωγήινα πτώματα» στο Μεξικό, υποστηρίζοντας ότι δεν αποτελούν μέρος της «επίγειας εξέλιξής μας».

 

Διαφήμιση