Αρχική Special Topics Athens #JobFestival 2024:Τη βλέπεις τη δουλειά! (Βίντεο)

Athens #JobFestival 2024:Τη βλέπεις τη δουλειά! (Βίντεο)

Το Athens #JobFestival 2024 υποδέχεται το διήμερο 9 και 10 Φεβρουαρίου στο Ζάππειο υποψήφιους για 2.500+ ανοιχτές θέσεις εργασίας σχεδόν όλων των ειδικοτήτων που προσφέρουν τουλάχιστον 200 εργοδότες. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

0
job24 DT 1040x600
Διαφήμιση

 

Το Athens #JobFestival 2024 ανοίγει τις πύλες του για εσένα που…τη βλέπεις τη δουλειά! Για την ακρίβεια η μεγαλύτερη και πληρέστερη διοργάνωση για την εργασία δίνει και φέτος το ραντεβού της στο Ζάππειο Μέγαρο την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Σύνταξη: ecozen.gr

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του, το Athens #JobFestival 2024 του skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον ώστε οι επισκέπτες να πραγματοποιήσουν με επιτυχία το ξεκίνημά τους στην αναζήτηση εργασίας ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Περισσότεροι από 200 εργοδότες από όλους τους κλάδους δραστηριότητας θα βρίσκονται για δύο ημέρες στο Ζάππειο Μέγαρο, αξιολογώντας υποψηφίους και βιογραφικά για 2.500+ ανοιχτές θέσεις εργασίας σχεδόν όλων των ειδικοτήτων. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Athens Job festival 6 2017
φωτό: αρχείο Athens Job festival

 

Βασικός σκοπός του Athens #JobFestival 2024, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του δήμου Αθηναίων και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας με τη φυσική συνάντηση εργοδοτών με υποψήφιους εργαζομένους.

Στη διάρκεια του -πάντα επίκαιρου- φεστιβάλ οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις εταιρίες που τους ενδιαφέρουν, μέσα από μια συνέντευξη εργασίας ή μια σύντομη συνομιλία και να υποβάλουν το βιογραφικό τους στους εταιρικούς εκπροσώπους.  Για να δείτε τις εταιρείες που συμμετέχουν και τις θέσεις εργασίας που αναζητούν πατήστε ΕΔΩ!

Άλλος σημαντικός λόγος επίσκεψης του Athens #JobFestival 2024 είναι η πληθώρα workshop με διαδραστικό χαρακτήρα, τα οποία απευθύνονται σε όλους όσοι αναζητούν εργασία αλλά και σε όσους ήδη εργάζονται. Οι θεματικές ενότητές τους αφορούν την ενίσχυση στην αναζήτηση εργασίας, την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων και την αυτοβελτίωση. Για την παρακολούθηση των εργαστηρίων χρειάζεται προεγγραφή στη διαδικτυακή σελίδα του φεστιβάλ και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ!

Πάρτε μια… γεύση απο το Athens #JobFestival 2022

Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πολλές παράλληλες δράσεις εξατομικευμένης υποστήριξης όπως:

  • Check your CV by PROFESSION AID
  • Interview tips by ActionAid
Διαφήμιση