Αρχική Special Topics Τεχνητή νοημοσύνη: Το νέο κουμπί στα πληκτρολόγια των PC

Τεχνητή νοημοσύνη: Το νέο κουμπί στα πληκτρολόγια των PC

Μία νέα εποχή στην πορεία και διαδρομή των ηλεκτρονικών υπολογιστών έρχεται να εγκαινιάσει το νέο κουμπί που προστίθεται στα πληκτρολόγια των PC, “προς χάρην” της τεχνητής νοημοσύνης.

0
Υπολογιστής
Διαφήμιση

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Microsoft κάνουν λόγο για την μεγαλύτερη προσθήκη στο πληκτρολόγιο, μετά από 30 χρόνια, όταν και έβαλαν οι κατασκευαστές το τότε νέο κουμπί των Windows στο πληκτρολόγιο.

Ο λόγος για το νέο κουμπί που ήδη έχει ξεκινήσει και προστίθεται στα πληκτρολόγια των PC, και όπου όταν θα το πατάς, θα έχεις άμεσα πρόσβαση στην τεχνητή νοημοσύνη.

keyboard 629234 960 720

 

H Microsoft προσπάθησε πολύ και τελικά κατάφερε να πείσει τους κατασκευαστές να προσθέσουν το κουμπί για να γίνει πιο εύκολα η χρήση του AI, αφού πλέον συνεργάζεται με την εταιρεία Open AI, κατασκευάστρια του ChatGPT.

Πρόκειται για μια περισσότερο συμβολική κίνηση, για να δείξουν στον κόσμο ότι εγκαινιάζεται μια νέα εποχή με τις εφαρμογές που θα αναπτυχθούν και θα χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι οι αλλαγές προς τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης προχωράνε, χωρίς να έχει αποφασισθεί το νομικό πλαίσιο που θα κινούνται και ούτε έχουν παρθεί αποφάσεις για δικλείδες ασφαλείας και προστασίας του χρήστη.

Διαφήμιση