Αρχική Special Topics Σοκ και δέος: Αεροσκάφος της Japan Airlines με 360 επιβάτες τυλίχτηκε στις...

Σοκ και δέος: Αεροσκάφος της Japan Airlines με 360 επιβάτες τυλίχτηκε στις φλόγες -Όλοι σώοι (live)

Αεροπλάνο της Japan Airlines  τυλίχτηκε στις φλόγες στο αεροδρόμιο Haneda του Τόκιο την Τρίτη, σύμφωνα με το εθνικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NHK.

0
NEOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Διαφήμιση

Αεροπλάνο της Japan Airlines  τυλίχτηκε στις φλόγες στο αεροδρόμιο Haneda του Τόκιο την Τρίτη, σύμφωνα με το εθνικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NHK. Το NHK, επικαλούμενο τις αρχές, ανέφερε ότι το αεροπλάνο συγκρούστηκε με αεροσκάφος της ιαπωνικής ακτοφυλακής μετά την προσγείωσή του στη Haneda. Στο αεροσκάφος υπήρχαν 367 επιβάτες, οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ιαπωνικού καναλιού – τελούν ακόμα προς επιβεβαίωση – πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν.

Σύνταξη:ecozen.gr

Τα πλάνα δείχνουν το επιβατικό αεροσκάφος να κινείται και στη συνέχεια να αναφλέγεται με μια μεγάλη πύρινη σφαίρα. Στη συνέχεια το αεροπλάνο φαίνεται ακινητοποιημένο με τις διαφάνειες έκτακτης ανάγκης ανοιχτές και τους ανθρώπους να τρέχουν έξω, καθώς οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες.

Ένα αεροσκάφος της Japan Airlines με επιβάτες που επέβαιναν ακόμη σε αυτό, έπιασε φωτιά στον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης στο αεροδρόμιο Haneda του Τόκιο την Τρίτη, μετά από πιθανή σύγκρουση με αεροσκάφος της ακτοφυλακής, μετέδωσε η Nippon TV.

images

Ζωντανά πλάνα του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα NHK έδειχναν φλόγες να βγαίνουν από τα παράθυρα του αεροσκάφους.

download

Εκπρόσωπος της Japan Airlines δήλωσε ότι το αεροσκάφος, που προερχόταν από το αεροδρόμιο Σιν-Τσιτόσε στο Χοκάιντο, μετέφερε περισσότερους από 300 επιβάτες. Την είδηση μεταφέρουν οι ρεπόρτες του πρακτορείου Reuters  Sakura Murakami και Maki Shiraki.

Διαφήμιση