Αρχική Special Topics Πρωτοχρονιά 2024: Καλή Χρονιά με νέες προσδοκίες για τον άνθρωπο και το...

Πρωτοχρονιά 2024: Καλή Χρονιά με νέες προσδοκίες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον

Η Πρωτοχρονιά 2024 είναι γεγονός και  ολόκληρος ο πλανήτης εύχεται να μην επαναληφθούν τα καταστροφικά ρεκόρ του 2023

0
[366174] ΑΘΗΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Πρωτοχρονιά 2024 με πυροτεχνήματα πάνω από την Ακρόπολη, (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Διαφήμιση

Η Πρωτοχρονιά 2024 είναι γεγονός και η Ελλάδα όπως και όλος ο πλανήτης υποδέχονται το νέο έτος με νέες προσδοκίες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον! Χρόνια Πολλά σε όλους!

Σύνταξη: ecozen.gr

Η Πρωτοχρονιά 2024 γράφει ήδη τα πρώτα λεπτά της νέας διαδρομής στην Ελλάδα και τον κόσμο! Χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας ξεχύθηκαν σε κεντρικές πλατείες των μεγάλων πόλεων για την Πρωτοχρονιά 2024!  Εορταστικές εκδηλώσεις για την πιο μαγική νύχτα του χρόνου είχαν προγραμματιστεί στα κέντρα μεγάλων και μικρότερων πόλεων της χώρας, με τις εκδηλώσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη να βρίσκονται στο επίκεντρο.

[366173] ΑΘΗΝΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
Yποδοχή νέου χρόνου και συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Μαρίνας Σάττι στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα για την Πρωτοχρονιά 2024
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
Η πρωτοχρονιάτικη γιορτή της Πλατείας Συντάγματος ξεκίνησε στις 22:00 με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, και οικοδεσπότες την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο που υποδέχθηκαν στη σκηνή τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα έδωσε το σύνθημα για την παραδοσιακή αντίστροφη μέτρηση της αλλαγής του χρόνου. Ήταν η στιγμή που την παράσταση έκλεψε στην πρώτη επίσημη εμφάνιση μπορστά σε μεγάλο κοινό η μικρή κόρη του Δημάρχου Αθηναίων η οποία απολάμβανε τη στιγμή ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της κατά την ομιλία του πατέρα της. Ένα κορίτσι που δείχνει ότι έχει καλλιτεχνική φύση, τουλάχιστον απο τον τρόπο που στάθηκε στη σκηνή και μέτρησε αντίστροφα για την έλευση του 2024 Στην αλλαγή του χρόνου πυροτεχνήματα φώτισαν τον αττικό ουρανό καλωσορίζοντας με λάμψη το 2024.
Πολυάριθμα, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισαν τον αθηναϊκό ουρανό πάνω από την Ακρόπολη, τη Βουλή και το Σύνταγμα, δημιουργώντας ένα πραγματικά φαντασμαγορικό θέαμα.

Εντυπωσιακό ήταν το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη

[366177] ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
Υποδοχή του 2024 στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη,
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
Παρέα Παριανών με μουσικά όργανα ανέβηκε στο πλοίο Blue Star Delos, στην Πάρο, όπου τους υποδέχτηκε ο καπετάνιος, έπαιξαν και τραγούδησαν τα Πρωτοχρονιάτικα νησιώτικα κάλαντα, με τον κόσμο να τραγουδά μαζί τους και να δέχεται κεράσματα.

[366176] ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Υποδοχή του πρώτου πλοίου που κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά για το 2024.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Ο πλοίαρχος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και το Blue Star Delos αναχώρησε από την Πάρο για να κόψει πρώτο το «νήμα» του 2024, καθώς ήταν το πρώτο πλοίο που έδεσε  στο λιμάνι του Πειραιά κατά την αλλαγή του χρόνου!

Διαφήμιση