Αρχική Special Topics Περού: “Μαϊμού” οι εξωγήινες μούμιες- Βίντεο

Περού: “Μαϊμού” οι εξωγήινες μούμιες- Βίντεο

0
μουμιες εξωγηινες
Διαφήμιση

“Αποδομείται” το σενάριο για τις εξωγήινες μούμιες που υποτίθεται ότι είχαν βρεθεί πριν λίγους μήνες στο Περού · Οι ανθρωποειδείς αυτές κούκλες δεν είναι λείψανα εξωγήινων, αλλά κούκλες φτιαγμένες από οστά ζώων!

Οι κούκλες, οι οποίες βρέθηκαν σε ένα χαρτόκουτο και έμοιαζαν με μουμιοποιημένα σώματα ντυμένα με ενδυμασία των Άνδεων, προορίζονταν για το Μεξικό, όπου τον Σεπτέμβριο ο μελετητής UFO και δημοσιογράφος Jaime Maussan παρουσίασε στο Κογκρέσο παρόμοιας εμφάνισης “μη ανθρώπινα” λείψανα. Η παρουσίαση από τον Maussan δύο μικροσκοπικών μουμιοποιημένων σωμάτων με επιμήκη κεφάλια και τρία δάχτυλα σε κάθε χέρι από την πόλη Nazca του Περού έκανε το γύρο του κόσμου. Οι περουβιανές αρχές αρνήθηκαν τότε ότι αυτές οι “μούμιες” ήταν εξωγήινης προέλευσης.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Φλάβιο Εστράδα, αρχαιολόγος στο Ινστιτούτο Νομικής Ιατρικής και Εγκληματολογικών Επιστημών του Περού, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι η ανάλυση από εμπειρογνώμονες αποκάλυψε ότι οι δύο κατασχεθείσες κούκλες και ένα χέρι με τρία δάχτυλα από τη Νάζκα “συναρμολογήθηκαν” από ζωικά και ανθρώπινα οστά και “κολλήθηκαν” με συνθετικό υλικό. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, οι εμπειρογνώμονες δεν υποστήριξαν ότι οι κούκλες που βρέθηκαν στα γραφεία της DHL στο αεροδρόμιο σχετίζονται με τα μουμιοποιημένα σώματα που παρουσίασε ο Maussan, αν και επανέλαβαν ότι τα λείψανα στο Μεξικό δεν είναι εξωγήινα.

 

Διαφήμιση