Αρχική Βίντεο Ουαλία: Το ποντίκι – “νοικοκύρης”- Βίντεο

Ουαλία: Το ποντίκι – “νοικοκύρης”- Βίντεο

0
ποντικι νοικοκυρης
Διαφήμιση

Στα μάτια του δεν πίστευε ένας άνδρας όταν διαπίστωσε ότι είχε έναν απρόσκλητο επισκέπτη στην αποθήκη του, που αν μη τι άλλο είχε καλούς τρόπους και συνήθειες · Ο λόγος για ένα μικρό ποντίκι που συγύριζε τα πράγματα που άφηνε ο ηλικιωμένος άντρας, βάζοντάς τα με τάξη στη θέση τους!

Ένας συνταξιούχος στην Ουαλία διαπίστωνε τακτικά ότι τα πράγματα που άφηνε ασυμμάζευτα στον πάγκο εργασίας του τη νύχτα είχαν τακτοποιηθεί μυστηριωδώς την επόμενη μέρα κι αποφάσισε να εγκαταστήσει μια κάμερα νυχτερινής όρασης για να ανακαλύψει τελικά ότι ο δράστης ήταν ένα ποντίκι.

Παρά το γεγονός ότι είναι φανατικός φωτογράφος της άγριας φύσης, ο συνταξιούχος ταχυδρόμος Ρόντνει Χολμπρουκ δεν περίμενε ποτέ να απαθανατίσει μια τέτοια σκηνή στο ίδιο του το υπόστεγο: ένα ποντίκι να μαζεύει μανταλάκια ρούχων, φελλούς, παξιμάδια και βίδες. Έκτοτε έδωσε το παρατσούκλι Welsh Tidy Mouse (το ποντίκι- νοικοκύρης από την Ουαλία) στο τρωκτικό.

Ο 75χρονος από την Ουαλία, είπε ότι το τελετουργικό της τακτοποίησης συνεχιζόταν επί δύο μήνες. «Στην αρχή παρατήρησα ότι η τροφή που έβγαζα για τα πουλιά κατέληγε σε κάτι παλιά παπούτσια που φύλαγα στο υπόστεγο», είπε.

«Ενενήντα εννέα φορές στις 100 το ποντίκι θα τακτοποιούσε τα πάντα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είναι πραγματικά απίστευτο ότι τα βάζει όλα πίσω στο κουτί, πολύ πιθανό να το απολαμβάνει κιόλας».

Ο Χολμπρουκ πιστεύει ότι το ποντίκι χρησιμοποιεί τα αντικείμενα για να κρύβει ξηρούς καρπούς και μέχρι στιγμής το κόλπο φαίνεται να λειτουργεί. «Δεν μπαίνω στον κόπο να συμμαζέψω τώρα, αφήνω τα πράγματα έξω από το κουτί και μέχρι το πρωί τα βάζει στη θέση τους», είπε.

Διαφήμιση