Αρχική Ειδήσεις Μάντσεστερ: “Απόβαση” στα ελληνικά νησιά το ερχόμενο καλοκαίρι

Μάντσεστερ: “Απόβαση” στα ελληνικά νησιά το ερχόμενο καλοκαίρι

Περισσότερες από 340 εβδομαδιαίες πτήσεις κατά τις περιόδους αιχμής, σε 58 προορισμούς ‘”sea & sun”, αλλά και πόλης από το Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ το ερχόμενο καλοκαίρι θα εκτελούν πλέον η Jet2.com και η Jet2holidays.

0
Πτήσεις
Διαφήμιση

linkedin sharing button

Η Jet2.com και η Jet2holidays ανακοίνωσαν πρόσφατα άλλη μια σημαντική επέκταση του προγράμματος “Summer 24” από το Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, αφού έθεσαν προς πώληση περισσότερες πτήσεις και διακοπές στους πιο δημοφιλείς προορισμούς τους, δηλαδή προς Κανάρια Νησιά, ηπειρωτική Ισπανία, Βουλγαρία, Ελλάδα και Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει το traveldailynews.gr προστέθηκαν επιπλέον θέσεις (εβδομαδιαίες αναχωρήσεις σε περίοδο αιχμής από το Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ) προς Λανζαρότε (14), Αλικάντε (13), Βουλγαρία (Μπουργκάς) (5), Κέρκυρα (10), Κρήτη (Χανιά) (4), Κρήτη (Ηράκλειο) (10), Κως (8), Σαρδηνία (3) και Ρέους (6) για το καλοκαίρι του 2024.

Πρόκειται ουσιαστικά για πάνω από 3,8 εκατ. θέσεις προς πώληση από το Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ το καλοκαίρι του 2024. Αυτό σημαίνει, όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ η κα Βίκυ Καρατζαβέλου,  ότι θα υπάρχουν σχεδόν 100.000 περισσότερες θέσεις σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2023, αναδεικνύοντας το ως το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πρόγραμμα που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ από το αεροδρόμιο.

ταξίδι - αεροδρόμιο - πτήσεις
Εικόνα: UNSPLASH/JESHOOTS.COM

Όλες οι πρόσθετες πτήσεις και οι διακοπές που θα πωλούνται για το καλοκαίρι του 2024 από το Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ είναι οι εξής:

  • Λανζαρότε: πρόσθετες καθημερινές πτήσεις από 21 Απριλίου έως 1η Νοεμβρίου.
  • Αλικάντε: επιπλέον πτήσεις (Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή) από 26 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου.
  • Βουλγαρία (Μπουργκάς): επιπλέον πτήσεις (Πέμπτη) από 4 έως 11 Ιουλίου.
  • Κέρκυρα: επιπλέον δρομολόγια Τετάρτης από 24 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου.
  • Κρήτη (Χανιά): επιπλέον πτήσεις Δευτέρας από 22 Ιουλίου έως 2 Σεπτεμβρίου.
  • Κρήτη (Ηράκλειο): επιπλέον πτήσεις (Παρασκευή) από 5 Ιουλίου έως 27 Σεπτεμβρίου.
  • Κως: επιπλέον πτήσεις (Πέμπτη) από 18 Ιουλίου έως 26 Σεπτεμβρίου.
  • Σαρδηνία (Ολμπία): επιπλέον πτήσεις (Σάββατο) από 6 Ιουλίου έως 28 Σεπτεμβρίου.
  • Ρέους : επιπλέον πτήσεις (Πέμπτη) από 2 έως 16 Μαΐου.

Ο διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, Steve Heapy, δήλωσε: “Βλέπουμε ισχυρή και σταθερή ζήτηση για το καλοκαίρι του 2024 σε γενικές γραμμές, με τις πτήσεις και τις διακοπές να αποδεικνύονται πολύ δημοφιλείς από το Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ. Ως ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου, αντιδράσαμε γρήγορα σε αυτήν τη ζήτηση προσθέτοντας επιπλέον χωρητικότητα σε ένα πλήθος αγαπημένων ηλιόλουστων προορισμών από το αεροδρόμιο. Με ακόμη περισσότερες επιλογές και ευελιξία, δίνουμε στους παραθεριστές πολλές ευκαιρίες να ξεφύγουν το επόμενο καλοκαίρι”.

Διαφήμιση