Αρχική Βίντεο Ηλεία: Τα ορμητικά νερά “κατάπιαν” τον οδηγό του Ι.Χ-Νεκρή η γυναίκα του-Βίντεο

Ηλεία: Τα ορμητικά νερά “κατάπιαν” τον οδηγό του Ι.Χ-Νεκρή η γυναίκα του-Βίντεο

Μπροστά στα μάτια των συγχωριανών ο ορμητικός χείμαρρος “κατάπιε” το άτυχο ζευγάρι που επέβαινε στο όχημα και επιχειρούσε να περάσει τη γέφυρα στο Πλουτοχώρι Ηλείας.

0
ηλεια τραγωδία
Διαφήμιση
Το άψυχο κορμί της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε απόσταση 300 μέτρων από τα σωστικά συνεργεία, με τη βοήθεια βατραχανθρώπων, ενώ άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του οδηγού.

 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άκαρπες ωστόσο, παραμένουν οι έρευνες για τον σύντροφό της άτυχης γυναίκας που βρισκόταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Βρέθηκαν μόνο κάποια ρούχα του και προσωπικά αντικείμενα τα οποίο αναγνώρισε και παρέλαβε ο πατέρας του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης επιχείρησε να περάσει με το όχημά του το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, έχοντας μαζί και την σύντροφό του. 

Τραγωδία στην Ηλεία: Το ζευγάρι χάθηκε στα ορμητικά νερά μπροστά στα μάτια συγχωριανών – Άκαρπες οι έρευνες για τον οδηγό

Λίγα μόλις μέτρα από τη γέφυρα στην είσοδο του χωριού και παρά το γεγονός ότι οι συγχωριανοί του του φώναζαν να μην προχωρήσει ο οδηγός δεν τους άκουσε με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά να τον τυλίξουν και να τον ρίξουν στην κοίτη του ποταμού.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν μέσα σε μια στιγμή το ρέμα να φουσκώνει, τα ορμητικά νερά να περνούν πάνω από το γεφύρι, να χτυπούν και να αναποδογυρίζουν το αυτοκίνητο το οποίο έπεσε μέσα στο ρέμα.

«Δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα ο οδηγός ούτε η γυναίκα του με αποτέλεσμα να τους πάρουν τα ορμητικά νερά και να καταλήξουν εκεί που καταλήξαν τα παιδιά», λέει ο κάτοικος Πλουτοχωρίου, κ. Γ. Γεωργικόπουλος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας οι πυροσβέστες ερευνούσαν την περιοχή κάτω από αντίξοες συνθήκες. Στις έρευνες συμμετέχουν 46 πυροσβέστες με 15 οχήματα και ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ.

Διαφήμιση