Αρχική Ειδήσεις Twitter: Ανακάλυψαν σπίτι στη μέση του Ωκεανού

Twitter: Ανακάλυψαν σπίτι στη μέση του Ωκεανού

Του κόσμου τα παράξενα μπορεί να ανακαλύψει κανείς στο δημοφιλές X (πρώην Τwitter), όπου ανεβαίνουν αναρτήσεις για τις οποίες αναρωτιέται κανείς πόσο αληθινές ή ψεύτικες είναι, ωστόσο όταν ψαράδες ανακάλυψαν σπίτι στη μέση του Ωκεανού έσπευσαν να απαθανατίσουν την εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

0
twitter image air
Διαφήμιση

Του κόσμου τα παράξενα μπορεί να ανακαλύψει κανείς στο δημοφιλές Τwitter γνωστό πλέον ως Χ, όπου ανεβαίνουν αναρτήσεις για τις οποίες αναρωτιέται κανείς πόσο αληθινές ή ψεύτικες είναι, ωστόσο όταν ψαράδες ανακάλυψαν σπίτι στη μέση του Ωκεανού έσπευσαν να απαθανατίσουν την εικόνα!

Σύνταξη: ecozen.gr

Το Χ, παλαιότερα γνωστό και ως Twitter, είναι ιστοχώρος κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες του να στέλνουν και να διαβάζουν σύντομα μηνύματα (μέχρι 280 χαρακτήρες), τα οποία ονομάζονται τουίτς (tweets). Τα μηνύματα μπορούν να αναγνωστούν και από μη συνδεδεμένους χρήστες, αλλά μόνο οι συνδεδεμένοι μπορούν να δημοσιεύσουν κείμενα καθώς και να σχολιάσουν ή να κάνουν retweets (ριτούιτς). Δημιουργήθηκε την 21 Μαρτίου του 2006 από τον Τζακ Ντόρσεϊ και δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου. Η υπηρεσία έγινε γρήγορα δημοφιλής και σήμερα έχει 305 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες (2015). 

TWITTER

Από τις 23 Σεπτεμβρίου 2016 ξεκίνησαν διαδικασίες εξαγοράς του Χ. Στις 25 Απριλίου 2022 ανακοινώθηκε η εξαγορά του Χ από τον Ίλον Μασκ. Κάθε κάτοχος μετοχής θα λάβει 54,2$! Είχε προηγηθεί η αγορά του 9% των μετοχών στις αρχές Απριλίου.

Here’s a strong case for how stubbornness and refusal to let go of something harmful can lead to your own destruction. pic.twitter.com/P6hYaG0VEr

— Science (@ScienceGuys_) December 23, 2023

Πάντως ο χρήστης του Twitter γνωστό πλέον ως Χ,  με το όνομα Freaku διακρίνεται για τα παράξενα βίντεο που αναδημοσιεύει

Την ίδια στιγμή, στο Twitter (X)επιστήμονες κάνουν …πάρτυ αναρτώντας σε συγκεκριμένη …επιστημονική σελίδα εντυπωσιακά βίντεο οι αναδημοσιεύσεις των οποίων μπορεί να φτάσουν να φτάσουν σε ελάχιστα 24ωρα και το 1 εκατομμύριο!

Εδώ είναι μια ισχυρή περίπτωση για το πώς το πείσμα και η άρνηση να αφήσετε κάτι επιβλαβές μπορεί να οδηγήσει στη δική σας καταστροφή.

Σε αυτή την επιστημονική κοινότητα του διαδικτύου μπορεί να ανακαλύψει κανείς πως απομακρύνουν το χιόνι από τα δέντρα!

Μπορεί ακόμη να ανακαλύψει κανείς τα …θαύματα που υπόσχονται οι συσκευές LED “persistence of vision” (POV) που δημιουργούν εικόνες προβάλλοντας διαδοχικά χωρικά μέρη σε υψηλή ταχύτητα!

Μέσα από τα …παιχνιδίσματα της σύγχρονης τεχνολογίας μπορεί να δημιουργηθεί σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ακόμη κι ένα εντυπωσιακό σάντουιτς!

Διαφήμιση