Αρχική Ειδήσεις ΕΟΦ: S.O.S για μαρμελάδα που ενισχύει τη σεξουαλική δραστηριότητα

ΕΟΦ: S.O.S για μαρμελάδα που ενισχύει τη σεξουαλική δραστηριότητα

0
μαρμελάδα
μαρμελάδα
Διαφήμιση

Συναγερμό σήμανε ο ΕΟΦ για μαρμελάδα που ενισχύει τη σεξουαλική δραστηριότητα, η κατανάλωση της οποίας μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία, αφού περιέχει φαρμακευτικές ουσίες για τη στυτική δυσλειτουργία χωρίς να αναγράφεται στο εν λόγω προϊόν.

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων(ΕΟΦ), σε ανακοίνωσή του κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ένα προϊόν- μαρμελάδα που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας, καθώς εντοπίστηκε στα συστατικά του φαρμακευτικές ουσίες χωρίς αναφέρεται στη συσκευασία.

Ο ΕΟΦ αναφέρει πως κατόπιν ενημέρωσης των σουηδικών αρχών, προβαίνει σε προειδοποίηση προς τους καταναλωτές για να μην αγοράζουν ή να κάνουν χρήση των εξής προϊόντων: WONDER MIX PASTE, MAGIC GOLD, NATURAL MIXED HERBAL BLEND PASTE.

Στην ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ αναφέρει:

“Τα συγκεκριμένα προϊόντα προωθούνται ως συμπλήρωμα διατροφής ή τρόφιμα (μαρμελάδα) για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας και δεν αποκλείεται η διάθεσή του και στη χώρα μας μέσω διαδικτύου.

Συνεπώς, κατά τη χρήση των ανωτέρω μη εγκεκριμένων προϊόντων, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του χρήστη.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν-μαρμελάδα, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Επισημαίνεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία”.

 

Διαφήμιση