Αρχική Special Topics Αντζελίνα Τζολί: Στον Πύργο Ηλείας ως Μαρία Κάλλας

Αντζελίνα Τζολί: Στον Πύργο Ηλείας ως Μαρία Κάλλας

Η Αντζελίνα Τζολί, επέστρεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πύργο Ηλείας ως…Μαρία Κάλλας, καθώς πρωταγωνιστεί στην ομώνυμη ταινία τα γυρίσματα τηε οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη!

0
angelina jolie paris maria 2 101123 43ac1fed074f4161b462ecc8440517c6
Η Αντζελίνα Τζολί και ο γιος της Μάντοξ στα γυρίσματα της ταινίας "Maria" στο Παρίσι. ABACAPRESS / SPLASHNEWS
Διαφήμιση

 

Τόσο η Αντζελίνα Τζολί όσο και η σπουδαία ηθοποιός, Βαλέρια Γκολίνο, βρίσκονται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Πύργο Ηλείας για τα γυρίσματα της νέας ταινίας για την Μαρία Κάλλας!

Σύνταξη: ecozen.gr

Ξεκινούν τα γυρίσματα για την ταινία «Μαρία Κάλλας» στον Πύργο με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας ilialive.gr η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Χόλυγουντ αλλά και το cast της ταινίας θα διαμείνουν πιθανότατα σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Σκαφιδιά, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, καθώς όσοι έχουν ήδη έρθει ή θα έρθουν σε επαφή με το συνεργείο ή τους ηθοποιούς της ταινίας, έχουν υπογράψει αυστηρά συμβόλαια εχεμύθειας.

Αντζελίνα Τζολία Μαρία Κάλλας Παρίσι
Η Αντζελίνα Τζολί στα γυρίσματα  της ταινίας για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας, που πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι|| PHOTO: ABACAPRESS / SPLASHNEWS

Ήδη τα συνεργεία της παραγωγής στήνουν τον εξοπλισμό και τα σκηνικά στο θέατρο Απόλλων στον Πύργο, που έχει επιλεγεί από τον σκηνοθέτη για τις ανάγκες των γυρισμάτων που έχουν ξεκινήσει ήδη από το Παρίσι και θα συνεχιστούν στη Βουδαπέστη. Παράλληλα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα patrisnews.com, η βραβευμένη με Όσκαρ Αντζελίνα Τζολί  θα βρεθεί μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της εμβληματικής παραγωγής, στην Ηλεία, και πιο συγκεκριμένα, σε Πύργο, Αμαλιάδα και Κατάκολο, τοποθεσίες στις οποίες θα πραγματοποιηθούν αρκετά από τα γυρίσματα, το διάστημα 14 με 16 Οκτωβρίου.

Πού θα γίνουν τα γυρίσματα

Σημαντικότερο σημείο, είναι βέβαια, η εμβληματική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση, το Christina O., που έχει ως βάση το λιμάνι του Κατακόλου και στην οποία πραγματοποιούνται ήδη πυρετώδεις προετοιμασίες.

angelina jolie paris maria 3 101123 ee0f2bb7a01c4eeeae9facc2a24697be
Η Angelina Jolie και ο γιός της Maddox Jolie-Pitt στα γυρίσματα της ταινίας “Maria” στο Παρίσι. ABACAPRESS / SPLASHNEWS

Η επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς στο θρυλικό αυτό πλοίο η σπουδαία υψίφωνος, είχε ζήσει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, στο πλευρό του Ωνάση, με τον οποίον είχε μια παθιασμένη σχέση. Χαρακτηριστικές είναι οι αφηγήσεις για τις ερμηνείες που χάριζε στον αγαπημένο της, μέσα στη θαλαμηγό, στην οποία σήμερα φιλοξενούνται, προσωπικά της αντικείμενα, όπως ένα πορτραίτο, ένας χρυσός δίσκος, ερωτικές επιστολές κ.α.

Επιπλέον, σκηνές της ταινίας θα γυριστούν στο θέατρο «Απόλλων», του Πύργου, και στο Δημοτικό Θέατρο της Αμαλιάδας.

gkolino
Βαλέρια Γκολίνο

Η  Ατζελίνα Τζολί θα ενσαρκώσει την Μαρία Κάλλας, ενώ η επίσης μεγάλη σταρ Βαλέρια Γκολίνο  θα έχει το ρόλο της αδερφής της Ελληνίδας ντίβας, Υακίνθης.

Την Τετάρτη, η Αντζελίνα  Τζολί,  εθεάθη στα γυρίσματα της νέας της ταινίας Maria, στην οποία η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται την τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας, στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Τα γυρίσματα της ταινίας γίνονταν στο Palais-Royal του Παρισιού, ένα πρώην βασιλικό παλάτι που σήμερα στεγάζει πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες της χώρας, συμπεριλαμβανομένου του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η Τζολί εθεάθη να φοράει ολόμαυρα κοστούμια καθώς γύριζε σκηνές. Σε ένα στιγμιότυπο, φορούσε μαντήλα στα μαλλιά της καθώς ένα συνεργείο κάμερας την ακολουθούσε ακριβώς πίσω της- σε άλλες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, φορούσε ένα μεγάλο μαύρο καπέλο και γυαλιά καθώς στεκόταν κάτω από μια ομπρέλα με τον γιο της Maddox Jolie-Pitt, που είναι πλέον 22 ετών.

angelina jolie paris maria tout 101123 eba8b81c318145d797eb29f7dea85e4d
Η Αντζελίνα Τζολί στα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι || PHOTO: ABACAPRESS / SPLASHNEWS

Η πρωταγωνίστρια του Maleficent συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Pablo Larraín για την ταινία, η οποία εξασφάλισε μια προσωρινή συμφωνία SAG-AFTRA προκειμένου να γυριστεί κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης απεργίας των ηθοποιών του Χόλυγουντ.  Ο Larraín, είναι γνωστός για τις άλλες βιογραφικές ταινίες του, Spencer και Jackie, στις οποίες οι Kristen Stewart ως πριγκίπισσα Νταϊάνα και Natalie Portman ως πρώην Πρώτη Κυρία Jacqueline Kennedy Onassis, αντίστοιχα, ήταν υποψήφιες για Όσκαρ.

H Maria κυκλοφόρησε τις πρώτες επίσημες εικόνες της τη Δευτέρα, δίνοντας στο κοινό μια πρώτη ματιά στην Τζολί ως Κάλλας. Οι επίσημες εικόνες έδειξαν την Αντζελίνα Τζολί να φοράει τα ίδια γυαλιά που φορούσε στα γυρίσματα στο Παρίσι, καθώς και ένα φαρδύ δαντελένιο καπέλο σε μια φωτογραφία.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό People που παρακολουθεί την πορεία της Αντζελίνα Τζολί και επικαλείται πληροφορίες απο τον  Guardian.”η Κάλλας ήταν μια αμερικανικής καταγωγής Ελληνίδα τραγουδίστρια της όπερας, της οποίας η φωνητική έκταση, ως γνωστόν, εκτεινόταν σε τρεις οκτάβες, γεγονός που την έκανε διεθνή σταρ της όπερας στα μέσα του 20ού αιώνα. Πέθανε στο Παρίσι το 1977 από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 53 ετών”.

Ο Steven Knight, ο οποίος έγραψε επίσης το σενάριο του 2021’s Spencer, έγραψε το σενάριο για τη Μαρία πριν από την απεργία της WGA του Χόλυγουντ, επιτρέποντας την έναρξη της παραγωγής τόσο σύντομα μετά τη λήξη της απεργίας στις 27 Σεπτεμβρίου.

“Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που ξεκινάμε την παραγωγή της ταινίας Maria, η οποία ελπίζω ότι θα φέρει την αξιοσημείωτη ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλας στο κοινό όλου του κόσμου, χάρη στο υπέροχο σενάριο του Steven Knight, τη δουλειά όλου του καστ και του συνεργείου, και κυρίως την εξαιρετική δουλειά και την εξαιρετική προετοιμασία της Angelina”, ανέφερε ο Larraín σε πρόσφατη δήλωσή του.

Διαφήμιση