Αρχική Επιχειρείν Το Skywalker Plus Your Fe5tival στα Ιωάννινα

Το Skywalker Plus Your Fe5tival στα Ιωάννινα

Πάνω από 100 εταιρίες και φορείς θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις ΠΕΑΚΙ στην περιοχή Λιμνοπούλα των Ιωαννίνων το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο νέο Φεστιβάλ της Skywalker,της καταξιωμένης πλατφόρμας αναζήτησης εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

0
Sky walker μεγάλο Ιωάνννα 1040Χ600 100
Διαφήμιση

 

Σύνταξη ecozen.gr

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Skywalker Plus Your Fe5tival μουσική και δραστηριότητες περιμένουν το κοινό σε ένα διαδραστικό περιβάλλον, όπου θα γνωρίσει εκθέτες οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε πέντε (5) βασικούς τομείς της ενεργής ζωής:

  • Χόμπι / Ερασιτεχνικές Ασχολίες: Έχεις χόμπι ή θα ήθελες να αποκτήσεις κάποιο/α; Γνώρισε από πρώτο χέρι όλες τις δραστηριότητες με τις οποίες μπορείς να ασχοληθείς στον ελεύθερο χρόνο σου. Εκθέτες που προσφέρουν βιωματικές εμπειρίες θα βρίσκονται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ για να δοκιμάσεις νέες ασχολίες σε μια άκρως ψυχαγωγική ατμόσφαιρα!
  • Εκπαίδευση: Είσαι μαθητής, σπουδαστής, φοιτητής, γονιός, εκπαιδευτικός ή σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα σπουδών; Γνώρισε από κοντά τις εκπαιδευτικές δράσεις και τους ιδιωτικούς και δημόσιους εκπαιδευτικούς φορείς της περιοχής σου!
  • Επιχειρηματικότητα: Γνώρισε τις εταιρίες που καινοτομούν δίπλα σου και δίνουν έμφαση στις νεοφυείς μορφές επιχειρηματικότητας, στην τεχνολογία και στα συνεργατικά μοντέλα.
  • Εθελοντισμός: Μάθε για το έργο των ΜΚΟ της περιοχής σου, στήριξε τις προσπάθειες των οργανώσεων και των εθελοντών, ευαισθητοποιήσου, ενημερώσου, ενεργοποιήσου!
  • Εργασία: Έλα με το βιογραφικό σου και επικοινώνησε απευθείας με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό. Γνώρισε τις εταιρίες και τη φιλοσοφία τους, στείλε το βιογραφικό σου, δώσε συνεντεύξεις εργασίας, δικτυώσου, απόκτησε νέες γνώσεις με τη βοήθεια ειδικών σε workshop. Μέσα από μια διαδραστική ατμόσφαιρα αποδεικνύουμε πως η αναζήτηση εργασίας δεν είναι μονότονη διαδικασία!

Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιούνται διάφορα showtime και παράλληλες δράσεις σε κεντρικά σημεία. Χαρακτηριστικό στοιχείο του φεστιβάλ: η ενθουσιώδης συμμετοχή όλων όσοι θα παρευρεθούν εκεί.

Ενδεικτικά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να δοκιμάσουν:

  • τζούντο, 3d printing, σκοποβολή, σκάκι, γαστρονομία, φωτογραφία, ξιφασκία, καγιάκ, ράφτινγκ, Τάε Κβον Ντο, SUP, tattoo-piercing, προσκοπισμό, airsoft, πυγμαχία, επιτραπέζια παιχνίδια, ιππασία, kitesurfing, ιστιοπλοΐα, μπριτζ, μουσική, χορό, παραπέντε, τραμπολίνο, kangoo, μαθήματα αυτοάμυνας.

Επίσης, το κοινό θα μπορεί να συμμετάσχει σε εθελοντική αιμοδοσία αλλά και να ενημερωθεί για το Europass, να λάβει tips επιχειρηματικότητας και να παίξει εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις έχουν έδρα ή δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι το κοινό να έρθει σε επαφή με φορείς της κοινωνίας που μπορούν να εμπλουτίσουν ή να μεταβάλουν θετικά την καθημερινότητά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερες λεπτομέρειες για τις δράσεις που θα λάβουν χώρα στο plus.skywalker.gr.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

30 Σεπτεμβρίου, Εγκαταστάσεις ΠΕΑΚΙ, Λιμνοπούλα

 Το Σάββατο 30/9 από τις 11:00 έως τις 17:00 οι εγκαταστάσεις ΠΕΑΚΙ στην περιοχή Λιμνοπούλα θα διαμορφωθούν κατάλληλα για να σε υποδεχθούν!

Χορηγοί 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Drink Partner της εκδήλωσης είναι το Franklin Coffee House.Food Partner της εκδήλωσης είναι το El Greco.Stage Partner της εκδήλωσης είναι οι Αφοί Δάμου Constructions.

Χορηγοί επικοινωνίας: ecozen.gr, GIGA FM, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, SUPER FM, ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, STARTUP.GR, STARTUPPER, EMEA, IΠΟΡΤΑ, HELLENIC MEDIA GROUP,PINK.GR, ECO.GR, STENT, LET IT BE, SETTLE.GR, ΣΤΕΝΤΟΡΑΣ

Όλα με την αξιοπιστία και τη σφραγίδα της διοργάνωσης του skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα.

Διαφήμιση