Αρχική Special Topics ΟΑΣΑ Επανασχεδιασμός και νέες λεωφορειακές γραμμές στη Βορειοανατολική Αττική (509, 310 και...

ΟΑΣΑ Επανασχεδιασμός και νέες λεωφορειακές γραμμές στη Βορειοανατολική Αττική (509, 310 και 314)

Ο ΟΑΣΑ επανασχεδιάζει και δημιουργεί νέες γραμμές σε τμήμα του δικτύου στη Βορειοανατολική Αττική με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται για τη διαδρομή και τα δρομολόγια των γραμμών από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

0
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Διαφήμιση

 

Ο ΟΑΣΑ αλλάζει, επεκτείνει και τροποποιεί τις λεωφορειακές γραμμές στη Βορειοανατολική Αττική. Οι τροποποιήσεις και αλλαγές αφορούν στις γραμμές 509, 310 και 314, οι οποίες εξυπηρετούν τους Δήμους Ωρωπού (Αφίδνες, Πολυδένδρι και Καπανδρίτι) και Μαραθώνα (Βαρνάβα, Γραμματικό και Νέα Μάκρη).

Σύνταξη: ecozen.gr

Οι αλλαγές έχουν ως εξής:

Α. Αλλαγή αφετηρίας της λεωφορειακής γραμμής 310

Μεταφορά της αφετηρίας της κυκλικής λεωφορειακής γραμμής 310 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – ΡΑΦΗΝΑ – ΜΑΤΙ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ από την υφιστάμενη θέση στη νέα αφετηρία επί της οδού Αναπαύσεως, πριν την είσοδο του κοιμητηρίου Μαραθώνα, με ισχύ από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Δημιουργία νέων στάσεων:

Από τη Νέα Αφετηρία:

ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ, ΕΛΤΑ, 1Η ΜΑΝΤΑ, ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ, ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ.

Προς τη Νέα Αφετηρία:

ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΠΥΘΙΟΥ, 2Η ΜΑΝΤΑ, ΔΕΛΦΙΝΙ, ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ

OASA bus 0 1024x576 1

Β. Δημιουργία λεωφορειακής γραμμής 310 Β

Πιο αναλυτικά, με βάση τις αλλαγές του ΟΑΣΑ στη Βορειοανατολική Αττική ισχύουν τα εξής:Δημιουργία λεωφορειακής γραμμής 310 Β, η οποία θα λειτουργεί συμπληρωματικά στην υφιστάμενη λεωφορειακή γραμμή 310, με ισχύ από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, επεκτείνεται η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 310 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – ΡΑΦΗΝΑ – ΜΑΤΙ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ για ορισμένα δρομολόγια, με την ονομασία «310 Β ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – ΡΑΦΗΝΑ -ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ».

Δημιουργία νέων στάσεων:

ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ, ΠΥΘΙΟΥ, 2η ΜΑΝΤΑ, ΔΕΛΦΙΝΙ, 5Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, 6Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, 7Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, 8Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, ΠΗΓΗ.

Γ. Δημιουργία λεωφορειακής γραμμής 314 Β ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ-Ν. ΒΟΥΤΖΑΣ (2ο Γυμνάσιο)

Δημιουργία της λεωφορειακής γραμμής 314 Β ΣΤ.ΔΟΥΚ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ – Ν. ΒΟΥΤΖΑΣ (2ο Γυμνάσιο), η οποία θα λειτουργεί συμπληρωματικά στην υφιστάμενη λεωφορειακή γραμμή 314 ΣΤ.ΔΟΥΚ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ – ΡΑΦΗΝΑ και θα αφορά την επέκταση ορισμένων δρομολογίων της μέχρι το 2ο Γυμνάσιο Νέα Μάκρης, με ισχύ από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Δημιουργία νέων στάσεων:

ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ, ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ, ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΥΑΚΙΝΘΩΝ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΤΕΡΜΑ.

Δ. Τροποποίηση λεωφορειακής γραμμής 314 ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ-ΡΑΦΗΝΑ

Τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 314 ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ – ΡΑΦΗΝΑ για όλα τα από αφετηρία δρομολόγια, της διαδρομής προσέγγισης του τέρματος της γραμμής, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ναρκίσσου, μεταξύ των οδών Δροσίνη και Μ. Λουντέμη, με ισχύ από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Ε. Δημιουργία λεωφορειακής γραμμής 314 Γ ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ-Ν. ΜΑΚΡΗ

Δημιουργία της λεωφορειακής γραμμής 314 Γ ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ – Ν. ΜΑΚΡΗ, η οποία θα λειτουργεί συμπληρωματικά στην υφιστάμενη λεωφορειακή γραμμή 314 ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ – ΡΑΦΗΝΑ και θα αφορά την επέκταση ορισμένων δρομολογίων της μέχρι τη Νέα Μάκρη, με ισχύ από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Δημιουργία νέων στάσεων:

ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΤΑΒΕΡΝΑ, ΝΙΚΗΤΑΡΑ, ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ ΕΙΣΟΔΟΣ Γ, ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ.

ΣΤ. Δημιουργία λεωφορειακής γραμμής 509 Β ΖΗΡΙΝΕΙΟ – ΑΦΙΔΝΕΣ – ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΒΑΡΝΑΒΑ

Από τις 18 Σεπτεμβρίου ο ΟΑΣΑ στη Βορειοανατολική Αττική  ξεκίνησε τη λειτουργία της νέας λεωφορειακής γραμμής 509 Β ΖΗΡΙΝΕΙΟ – ΑΦΙΔΝΕΣ – ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΒΑΡΝΑΒΑ, η οποία θα λειτουργεί συμπληρωματικά στην υφιστάμενη λεωφορειακή γραμμή 509 ΖΗΡΙΝΕΙΟ – ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ και θα αφορά την επέκταση ορισμένων δρομολογίων της μέχρι τον Βαρνάβα.

Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται για τη διαδρομή και τα δρομολόγια των ως άνω γραμμών από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά Πάρνηθα: Βίντεο – ντοκουμέντο από την ομάδα Up Stories – Πως εξαπλώθηκε η πυρκαγιά
Επόμενο άρθροΓ.Ατσαλάκης: Ανθρωπιστικά αλλά και οικονομικά τα οφέλη από την άμεση επαναλειτουργία της οικονομίας στη Θεσσαλία