Αρχική Special Topics - 2 COSMOTE: Παροχές σε συνδρομητές σε 6 νομούς του Daniel

COSMOTE: Παροχές σε συνδρομητές σε 6 νομούς του Daniel

Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της που έχουν πληγεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενο Daniel σε 6 Νομούς.

0
COSMOTE stores 1
Διαφήμιση

Η COSMOTE αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να στηρίξει τους συνδρομητές της που επλήγησαν από το φαινόμενο Daniel σε 6 Νομούς. 

Πιο αναλυτικά, η COSMOTE στέκεται στο πλευρό των συνδρομητών της που επλήγησαν από τον Daniel στους νομούς:  Καρδίτσας, Μαγνησίας, Λαρίσης, Τρικάλων, Φθιώτιδας και Εύβοιας. Για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλους και 15GB Internet για 15 ημέρες σε όλους τους συνδρομητές κινητής.

COS LOGO HZ REG RGB PS

Επιπλέον, αναστέλλει κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή μέχρι τις 8/10/23 για τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις πληγείσες περιοχές.

Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή όλος ο μηχανισμός της εταιρείας είναι επί ποδός. Συνεργεία και τεχνικοί του Ομίλου ΟΤΕ βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές αποκαθιστώντας, όπου ήταν εφικτό, προβλήματα που δημιούργησαν οι πλημμύρες στο δίκτυο σταθερής και κινητής. H COSMOTE διαβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και τους τοπικούς φορείς επιδιώκεται η ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση των ζημιών.

Διαφήμιση