Αρχική Special Topics Τραγωδία: Νεκρός απο πυρκαγιά σε διαμέρισμα ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης

Τραγωδία: Νεκρός απο πυρκαγιά σε διαμέρισμα ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης

Τραγικό θάνατο μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα βρήκε τα ξημερώματα της Κυριακής 13/8 ο Αντώνης Χρυσουλάκης, δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ στον Όμιλο Παραπολιτικά.

0
Αντώνης Χριστουλάκης δημοσιογράφος
Διαφήμιση

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση οτι ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης, ο οποίος κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ στον Όμιλο Παραπολιτικά βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής σε διαμέρισμα που έπιασε φωτιά στην Πλατεία Αττικής

Σύνταξη: ecozen.gr

Πυροσβεστικό όχημα φωτό

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής “σορός άνδρα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, εντός του οποίου υπήρχαν εμφανή στοιχεία προηγηθείσας πυρκαγιάς, η οποία είχε κατασβησθεί προ αφίξεως της Υπηρεσίας μας, που ειδοποιήθηκε κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή της πλατείας Αττικής του δήμου Αθηναίων. Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα”.

Όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr “ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση. Σύμφωνα με την πληροφόρηση της Πυροσβεστικής το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Αττικής, ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα από την οποία έχασε τη ζωή του ο Αντώνης Χρυσουλάκης. Η πυρκαγιά φαίνεται πως προκλήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος.
Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Tι «αντίο» του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη

Το δικό του «αντίο» στον Αντώνη Χρυσουλάκη ανήρτησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης. «Ένα από τα καλύτερα παιδιά που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ. Νέος δημοσιογράφος που αντιμετώπιζε την δουλειά με μεράκι. Είχε όνειρα για τη ζωή και το έλεγε. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας των Παραπολιτικών. Έφυγε άδικα σήμερα το πρωί, έχοντας στείλει στις 06:30 το τελευταίο του κείμενο. Καλό ταξίδι φίλε», έγραψε ο Γιάννης Κουρτάκης.

Διαφήμιση