Αρχική Ειδήσεις Με δύο εστίες η φωτιά στον Ασπρόπυργο-Σε επιφυλακή το Θριάσιο-Απειλείται εργοστάσιο

Με δύο εστίες η φωτιά στον Ασπρόπυργο-Σε επιφυλακή το Θριάσιο-Απειλείται εργοστάσιο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική από τη φωτιά που έχει εκδηλωθεί ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο, στις περιοχές Λάκκα Κάτσαρη, Νέα Ζωή και Αμμουδιές. 

0
fotia aspropirgos 0
Διαφήμιση
Από το 112 εστάλη μήνυμα για απομάκρυνση από την περιοχή Λάκκα Κάτσαρη. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν βιομηχανικές μονάδες, βιοτεχνίες και αποθήκες, θέτοντας τη φωτιά στον Ασπρόπυργο με δύο εστίες, ιδιαιτέρως δύσκολη αλλά και επικίνδυνη. 

Η φωτιά μαίνεται σε διάφορα σημεία πάνω και κάτω από την Αττική Οδό, ενώ η επιχείρηση της πυροσβεστικής εστιάζεται και στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, κοντά στο Θριάσιο νοσοκομείο.

σώστης 1536x1152

Παράλληλα σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία τέθηκαν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη περιοχή. Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία:

  • 1) Στην έξοδο 4 της Αττικής Οδού.
  • 2) Στην Λεωφόρο Νάτο από κόμβο Θριασίου έως της Ζωοδόχου Πηγής και στα δύο ρεύματα και Αγίας Σοφίας και Λεωφόρο Νάτο προς το βουνό.

Την ίδια ώρα η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας εξέπεμψε alert προς τους κατοίκους της περιοχής, να παραμείνουν στα σπίτια τους με κλειστά παράθυρα, αφού η φωτιά με δύο εστίες έχει κυκλώσει την περιοχή, λόγω της ύπαρξης πολλών βιομηχανιών στον Ασπρόπυργο και δημιουργεί μία αποπνικτική ατμόσφαιρα.

πολιτικη προστασια αλερτ

Ανακοίνωση για τον προαστιακό

Διακοπή κυκλοφορίας του Προαστιακού στο τμήμα Κινέττα-Άνω Λιόσια, κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής, εξαιτίας πυρκαγιάς στην περιοχή του Ασπροπύργου. Η αμαξοστοιχία 1309 έχει ακινητοποιηθεί στο Σ.Σ Κινέττας. Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις στα δρομολόγια σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

ασπροπυργος εργοστασιο

Β. Κόκκαλης – Αντιπεριφερειάρχης Πολ. Προστασίας Περιφέρειας Αττικής-Πρόβλημα αποτελεί ο αέρας και τα σκουπίδια

Ο κ. Κόκκαλης τόνισε πως υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στην περιοχή και πως ο αέρας κάνει όλο και πιο δύσκολη την κατάσταση. Ταυτόχρονα υπάρχουν και σκουπίδια που είναι διάσπαρτα και καίνε αλλά και χαμηλή βλάστηση.

Διαφήμιση