Αρχική Ειδήσεις Γαλλική Vogue: Στην κορυφή για καλοκαιρινές διακοπές οι Κυκλάδες

Γαλλική Vogue: Στην κορυφή για καλοκαιρινές διακοπές οι Κυκλάδες

Ελλάδα και δη Κυκλάδες “ψηφίζει” η γαλλική Vogue, προβάλλοντας στους αναγνώστες της τα ωραιότερα νερά και τις καλύτερες παραλίες στην ελληνική επικράτεια.

0
Πόρτο Κατσίκι, Λευκάδα
Διαφήμιση
ÓÔÉÃÌÉÏÔÕÐÁ ÁÐÏ ÔÏ ÍÇÓÉ ÔÇÓ ÓÁÍÔÏÑÉÍÇÓ <br><br> ÊÏÊÊÉÍÇ ÐÁÑÁËÉÁ <br><br> ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ ÁÑ×ÅÉÏÕ
Κόκκινη παραλία, Σαντορίνη

Η γαλλική Vogue δεν παραλείπει να αναφερθεί στην ομορφιά της χώρας μας, να την προβάλει ως ιδανικό τουριστικό προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές και να ξεχωρίσει τις καλύτερες παραλίες, οι περισσότερες εκ των οποίων βρίσκονται στις Κυκλάδες.

«Ο κορυφαίος προορισμός του καλοκαιριού, η Ελλάδα και οι Κυκλάδες συνεχίζουν να προσελκύουν ταξιδιώτες φέτος. Από τη Μύκονο μέχρι την Αθηναϊκή Ριβιέρα, εδώ είναι οι πιο όμορφες παραλίες για να βουτήξετε εκεί» αναφέρει η γαλλική Vogue.

 

ÅÉÊÏÍÅÓ ÁÐÏ ÔÇÍ ÊÁËÏÊÁÉÑÉÍÇ ÊÅÖÁËÏÍÉÁ <br><br> ÐÁÑÁËÉÁ ÔÏÕ ÌÕÑÔÏÕ
παραλία Μύρτου, Κεφαλονιά

Με αυτό το εισαγωγικό σημείωμα η γαλλική Vogue αναφέρεται στις ελληνικές παραλίες που θεωρεί τις καλύτερες της Ελλάδας, ξεχωρίζοντας αυτές στις Κυκλάδες. Ανάμεσά τους, έχουν παρουσία και οι Κυκλάδες με ξεχωριστή θέση, κατά σειρά, το Σαρακήνικο της Μήλου «ένα τοπίο με εκπληκτικές καμπύλες, το οποίο συχνά συγκρίνεται με αυτές του φεγγαριού», η Κόκκινη παραλία της Σαντορίνης «αυτό το ονειρεμένο σημείο που συνδυάζει ηφαιστειακά πετρώματα στο χρώμα της φωτιάς και μια πεντακάθαρη θάλασσα» και το Αλικό Νάξου «μια από τις άγριες παραλίες του που σας επιτρέπουν να κάνετε ηλιοθεραπεία με ηρεμία».

ÅËÁÖÏÍÇÓÉ ×ÁÍÉÙÍ
Ελαφονήσι, Κρήτη

Τίτλος του αφιερώματος «οι πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας που να κολυμπήσετε αυτό το καλοκαίρι» με την επισήμανση ότι «η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους καλοκαιρινούς προορισμούς».

Διαφήμιση