Αρχική Ειδήσεις Χρ.Σταϊκούρας:Υλοποιούμε τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα του ΟΑΣΘ

Χρ.Σταϊκούρας:Υλοποιούμε τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα του ΟΑΣΘ

Η επόμενη ημέρα και το νέο προφίλ του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), μέσα από το σχεδιασμό που υλοποιείται βρέθηκε στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 30 Αυγούστου στα γραφεία του Οργανισμού, υπό τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα.

0
σταικουρας
Διαφήμιση

Οι άμεσες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΘ συζητήθηκαν εκτενώς, ενώ μία από τις πρωτοβουλίες, όπως έκανε γνωστό ο Χρ.Σταϊκούρας είναι η ενίσχυση του συγκοινωνιακού του έργου τις επόμενες εβδομάδες, αυξάνοντας τον αριθμό των λεωφορείων στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρ.Σταϊκούρας υπενθύμισε ότι ο ΟΑΣΘ βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης από το 2017, σημειώνοντας ότι προβλέπεται να ληφθούν σχετικές αποφάσεις έως το τέλος του έτους. «Στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δεν κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί ούτε τα μεταθέτουμε στο μέλλον. Στόχος μας είναι να βρίσκουμε λύσεις, πάντοτε, με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη», τόνισε χαρακτηριστικά.

σταικυρας

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Νίκος Ταχιάος, ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κωνσταντίνος Ταγγίρης, ο Πρόεδρος του ΟΣΕΘ, Ιωάννης Καλογερούδης, ο Διευθύνων  Σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Ιωάννης Τόσκας, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανος Τσόλης και ο Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Ιωάννης Δήμκας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΥΠΕΝ: Μέτρα στήριξης στο ηλεκτρικό ρεύμα για νοικοκυριά και αγρότες τον Σεπτέμβριο
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Παραδίδεται σε λίγες ημέρες ο αρχαιολογικός χώρος στο σταθμό του μετρό στην Αγίας Σοφίας