Αρχική Ειδήσεις Παραιτήθηκε ο υπ. Προστασίας του Πολίτη, Ν.Μηταράκης- Εκτός και ο διοικητής της...

Παραιτήθηκε ο υπ. Προστασίας του Πολίτη, Ν.Μηταράκης- Εκτός και ο διοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης

“Φωτιές” στο εσωτερικό της κυβέρνησης άναψαν οι καταστροφικές πυρκαγιές που δοκίμασαν πολλές περιοχές της χώρας, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε παραίτηση ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης.

0
μηταρακης
Διαφήμιση

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή, τοποθετώντας νέο υπουργό τον νυν Αναπληρωτή Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου.

Τη θέση του τελευταίου θα πάρει ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πυρομαχικά Νέα αγχίαλος

Στην καρατόμηση του διοικητή της 111 Πτέρυγας Μάχης αναμένεται να προχωρήσει η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την φωτιά στην αποθήκη πυρομαχικών στην Νέα Αγχίαλο και τις εκρήξεις που ακολούθησαν το απόγευμα της Πέμπτης 27/7.

Πηγές αναφέρουν ότι ο διοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει επαρκείς απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν τεθεί από την πολιτική ηγεσία και τους αρμόδιους που είναι επιφορτισμένοι με την ΕΔΕ σχετικά με το πώς έφτασε η φωτιά που ξέσπασε στη Μαγνησία  στην αποθήκη πυρομαχικών.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜέτρα και δράσεις για την καμένη Ρόδο-Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό
Επόμενο άρθροΑνοίγει τα “φτερά” της η NASA: Θα διαθέτει δωρεάν streaming υπηρεσία