Αρχική Special Topics Το πρώτο γήινο UFO στον πλανήτη είναι γεγονός!

Το πρώτο γήινο UFO στον πλανήτη είναι γεγονός!

Αν και γίνεται πολύς λόγος για τους ιπτάμενους δίσκους και τα παράξενα αντικείμενα που κυκλοφορούν κατά καιρούς, δημιουργώντας δεκάδες συζητήσεις γύρω από την ύπαρξη εξωγήινων, ωστόσο πρώτη φορά μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι είναι γεγονός το πρώτο γήινο UFO!

0
διάστημα-εξωγήινοι
Εικόνα: Pixabay/danielarealpeg
Διαφήμιση

Το πρώτο γήινο UFO, ήτοι ένας ιπτάμενος δίσκος κατασκευάστηκε στον πλανήτη γη και έχει για δημιουργό της την ανθρωπότητα. Είναι ένα ηλεκτρικό όχημα που απογειώνεται και προσγειώνεται κατακόρυφα και μπορεί να πετάξει για έως και 15 λεπτά.

Αυτήν τη φορά η κάμερα κατέγραψε ένα πραγματικό ιπτάμενο δίσκο στην πόλη Shenzhen της Κίνας.

Σύμφωνα με την Daily Mail πρόκειται για τον πρώτο επανδρωμένο ιπτάμενο δίσκο στον κόσμο. Το φουτουριστικό όχημα μοιάζει ακριβώς με ένα UFO αν και δεν θα σας μεταφέρει σε άλλο πλανήτη.

Αντίθετα, το όχημα έχει σχεδιαστεί για να απογειώνεται και να προσγειώνεται είτε στη γη είτε στο νερό.

Απίστευτο πλάνα δείχνει τον ιπτάμενο δίσκο να πετάει πάνω από μια λίμνη στο Shenzhen με έναν πιλότο στο σκάφος, αλλά μέχρι ώρας παραμένει ασαφές πότε ή αν θα είναι έτοιμος να δεχτεί άλλους επιβάτες.

888

Ο κινεζικός ειδησεογραφικός ιστότοπος, Shenzhen Pages, μοιράστηκε εικόνες του αεροσκάφους. «Μετά από περισσότερα από τρία χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η Shenzhen UFO Flying Saucer Technology κατασκεύασε τον πρώτο ηλεκτρικό επανδρωμένο ιπτάμενο δίσκο κάθετης απογείωσης στον κόσμο», έγραψε.

Το αεροσκάφος, που χαρακτηρίζεται ως ένα γήινο UFO διαθέτει μια δομή ανεμιστήρα με αεραγωγούς έξι οπών με 12 πτερύγια προπέλας, σύμφωνα με το Shenzhen Pages. Αυτό του επιτρέπει να επιτύχει «τριπλό πλεονασμό ασφαλείας όσον αφορά την παροχή ρεύματος, τον κινητήρα ισχύος, τον έλεγχο πτήσης κ.λπ.», πρόσθεσε.

Το ηλεκτρικό όχημα απογειώνεται και προσγειώνεται κατακόρυφα και μπορεί να πετάξει για έως και 15 λεπτά, φτάνοντας σε ύψη έως και 200 μέτρα με ταχύτητες 31 μίλια/ώρα (50 χλμ/ώρα).

 

 

 

 

 

Διαφήμιση