Αρχική Ελλάδα Νούμερο 1 η χρεωστική κάρτα για πληρωμές στο Skroutz

Νούμερο 1 η χρεωστική κάρτα για πληρωμές στο Skroutz

Χρεωστική κάρτα επιλέγει η πλειοψηφία των καταναλωτών για να κάνει τις αγορές του μέσω Skroutz, ενώ ολοένα και περισσότερο έδαφος στον τρόπο πληρωμής κερδίζει και το πρόγραμμα “Δόσεις για όλους”.

0
plastiko xrima
Διαφήμιση

Τα στοιχεία έρευνας του Skroutz, που αποτελεί marketplace στην Ελλάδα, καταδεικνύουν ότι οι Έλληνες καταναλωτές έχουν εξοικειωθεί με τις ηλεκτρονικές αγορές και επιλέγουν ως δημοφιλέστερο τρόπο πληρωμής την χρεωστική κάρτα.

Σύνταξη: ecozen.gr

Μάλιστα, η χρεωστική κάρτα εμφανίζεται να έχουν χρησιμοποιήσει σε σχεδόν 3 εκατομμύρια παραγγελίες, επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής και με μέσο όρο αξίας καλαθιού 58€, σύμφωνα με στοιχεία που συλλέχθηκαν για τους 5 πρώτους μήνες του έτους.

Οι καταναλωτές φροντίζουν να εκμεταλλευτούν τις προσφερόμενες μεθόδους πληρωμής Buy Now, Pay Later, με το πρόγραμμα “Δόσεις για όλους” να κερδίζει συνεχώς έδαφος. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από την αρχή του χρόνου μέχρι και το τέλος του προηγούμενου μήνα, η μέση αξία του καλαθιού για αγορές με το πρόγραμμα “Δόσεις για όλους” αγγίζει τα 450€.

Εκτός από την χρεωστική κάρτα, οι αγορές με δόσεις μέσω πιστωτικής παραμένει ένας δημοφιλής τρόπος πληρωμής για αγορές μέσω Skroutz, με το μέσο καλάθι για τις παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν να φτάνει τα 190€.

πλαστικο χρημα

Την ίδια στιγμή η μέθοδος της αντικαταβολής εξακολουθεί να έχει μια θέση στην καρδιά 400 χιλιάδων χρηστών που την προτίμησαν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με τη μέση αξία καλαθιού να διαμορφώνεται στα 52€.

Τον τελευταίο μήνα στους τρόπους πληρωμής για αγορές μέσω Skroutz προστέθηκαν η τραπεζική κατάθεση μέσω ΙRIS, και η πληρωμή μέσω Google Pay και Apple Pay. Μέσα σε μόνο ένα μήνα, φαίνεται ότι έχουν μετατραπεί σε αγαπημένο τρόπο πληρωμής με το μέσο καλάθι αγορών μέσω IRIS να ξεπερνά τα 1.000€. Η πληρωμή μέσω Google/Apple Pay φαίνεται να διευκολύνει τους καταναλωτές για γρήγορες αγορές με μέση αξία καλαθιού 45€ και 56€ αντίστοιχα.

Τέλος, οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που υπάγονται σε κανονικό καθεστώς Φ.Π.Α. φαίνεται να αξιοποιούν τη δυνατότητα που τους προσφέρει το Skroutz να εκδώσουν τιμολόγιο χωρίς την καταβολή Φ.Π.Α., καθώς 16,4 χιλιάδες αγορές (κινητά τηλέφωνα, κονσόλες παιχνιδιών, laptop και tablet) έγιναν με απαλλαγή Φ.Π.Α.

 

Διαφήμιση