Αρχική Βίντεο NASA: Τα μυστικά που μας κρύβει εδώ και χρόνια!-Βίντεο

NASA: Τα μυστικά που μας κρύβει εδώ και χρόνια!-Βίντεο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει πλέον μία απίστευτη δορυφορική εικόνα σε γήινη τροχιά, βάζοντάς μας σε σκέψεις για τα μυστικά που μας κρύβει εδώ και χρόνια η NASA. 

0
διάστημα-εξωγήινοι
Εικόνα: Pixabay/danielarealpeg
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Πρόκειται για μία φωτογραφία που προέρχεται από το Πλανητάριο της Βραζιλίας και αποκαλύπτει ένα παράξενο αντικείμενο, δημιουργώντας ερωτήματα για όλα αυτά τα μυστικά που ενδεχομένως γνωρίζει η NASA και αρνείται να τα μοιραστεί με την ανθρωπότητα. 

Η φωτογραφία απεικονίζει έναν τεράστιο δίσκο να αιωρείται πάνω από την επιφάνεια της γης.

Σύμφωνα με τους αρμόδιους επιστήμονες, ο δίσκος που φαίνεται να αιωρείται στη φωτογραφία έχει διάμετρο μεταξύ 3000-5000 χλμ.

Παρ΄όλα αυτά, η φωτογραφία δεν έχει εμφανιστεί ευρέως στα ΜΜΕ.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Καλιφόρνια: Μυστηριώδες «τρίγωνο» πάνω από στρατιωτική βάση

Δεν πάνε λίγες εβδομάδες που σημειώθηκε ένα ακόμη περίεργο περιστατικό σε στρατιωτική βάση στις Ηνωμένες Πολιτείες, φουντώνοντας τα σενάρια για μυστικά της NASA.

Τότε είχε ηχήσει «συναγερμός» σε στρατιωτική βάση στην Καλιφόρνια, όταν ασυνήθιστα και άγνωστα αντικείμενα εντοπίστηκαν δια γυμνού οφθαλμού, εξάπτοντας εκ νέου τη φαντασία και τις εικασίες γύρω από την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν μυστηριώδες UFO σε σχήμα τριγώνου εντοπίστηκε να αιωρείται πάνω από μια βάση πεζοναυτών των ΗΠΑ, προκαλώντας ευρεία περιέργεια και την έναρξη μιας ολοκληρωμένης έρευνας για την αποκάλυψη του αινίγματος.

Η παρατήρηση έγινε αργά το βράδυ, όταν αρκετοί πεζοναύτες, που υπηρετούν σε στρατιωτική βάση που βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή, παρατήρησαν ένα ασυνήθιστο αντικείμενο στον νυχτερινό ουρανό. Οι μάρτυρες περιέγραψαν το UFO ως ένα μεγάλο, τριγωνικό σκάφος με φωτιζόμενες άκρες και σαφή απουσία ήχου. Τα αντισυμβατικά μοτίβα πτήσης και οι φαινομενικά αβίαστοι ελιγμοί του άφησαν τους παρατηρητές με δέος και αμηχανία.

Η είδηση της παρατήρησης διαδόθηκε γρήγορα μεταξύ του στρατιωτικού προσωπικού, προκαλώντας έναν καταιγισμό ενθουσιασμού και εικασιών.

Διαφήμιση