Αρχική Special Topics Λας Βέγκας: Εξωγήινα πλάσματα έκαναν την εμφάνισή τους! Τρομοκρατημένοι οι...

Λας Βέγκας: Εξωγήινα πλάσματα έκαναν την εμφάνισή τους! Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι-Βίντεο

Το γύρο του κόσμου και του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από κάμερα της αστυνομίας που κατέγραψε ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (UFO) στον νυχτερινό ουρανό του Λας Βέγκας.

0
λασ βεγκασ
Διαφήμιση

Οι εικόνες καταγράφηκαν από την κάμερα που έφερε στη στολή του ένας αξιωματικός του Μητροπολιτικού Αστυνομικού Τμήματος του Λας Βέγκας. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στις 11:50, στις 30 Απριλίου. Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα η λάμψη στον ουρανό ήταν ορατή μέχρι τη Γιούτα και την Καλιφόρνια.

Περίπου 40 λεπτά αργότερα, ένας άνδρας τηλεφώνησε στην άμεση δράση λέγοντας πως δύο άγνωστες οντότητες βρίσκονται στην αυλή του, ενώ ο ίδιος και η οικογένεια του είδαν ένα ιπτάμενο αντικείμενο, αντίστοιχο με αυτό του βίντεο, να πέφτει από τον ουρανό.

Δείτε εδώ το Βίντεο:

«Είναι στην αυλή. Ορκίζομαι στο Θεό, δεν είναι αστείο, είναι πραγματικότητα, είμαστε τρομοκρατημένοι», είπε, ισχυριζόμενος πως είδε πλάσματα περίπου 3 μέτρα ψηλά, με μεγάλα μάτια.

«Είναι πολύ μεγάλοι. Περίπου 3 μέτρα ψηλοί. Μας φαίνονται σαν εξωγήινοι. Έχουν μεγάλα λαμπερά μάτια και μεγάλο στόμα. Είναι ανεξήγητο και δεν είναι άνθρωποι. 100% δεν είναι άνθρωποι».

Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο δεν εντόπισαν κάτι, ενώ και από τις συνεντεύξεις με κατοίκους της περιοχής δεν προέκυψαν άλλες πληροφορίες. Σύμφωνα με το 8 News Now, οι έρευνες στο ακίνητο συνεχίστηκαν για ημέρες και εν συνεχεία η υπόθεση έκλεισε οριστικά από τους υπεύθυνους.

Δείτε εδώ το Βίντεο:

Οι θεωρίες που σχετίζονται με εξωγήινους παρουσιάζουν αναζωπύρωση ύστερα και από την επιβεβαίωση του Πενταγώνου για θεάσεις αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων από πιλότους της Αεροπορίας.

Οι διαρροές απόρρητων πληροφοριών διαδέχονται η μία την άλλη, όπως και οι ανακοινώσεις από επίσημους φορείς των ΗΠΑ, τη NASAκαι ειδικούς, ενώ στο υπουργείο Άμυνας έχει δημιουργηθεί μια ειδική υπηρεσία για την έρευνα και ανάλυση ανεξήγητων φαινομένων (UAP).

Σημειώνεται πως πριν από μερικές ημέρες, πρώην ανώτερος αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ, υποστήριξε πως η κυβέρνηση έχει στην κατοχή της «άθικτα και εν μέρει άθικτα» σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης.

Δείτε εδώ το Βίντεο:

Διαφήμιση