Αρχική Special Topics Χωρίς ίντερνετ ένα χωριό της Γερμανίας λόγω αναπαραγωγής μυρμηγκιών!

Χωρίς ίντερνετ ένα χωριό της Γερμανίας λόγω αναπαραγωγής μυρμηγκιών!

Χωρίς ίντερνετ για μία εβδομάδα έμεινε ένα χωριό της Γερμανίας, λόγω της έντονης σεξουαλικής ζωής των μυρμηγκιών. 

0
μυρμηγκια
Διαφήμιση
Μία ολόκληρη αποικία μυρμηγκιών που ήταν σε περίοδο «αναπαραγωγής” κατάφερε -άθελά της- να αφήσει χωρίς ίντερνετ σε ολόκληρο το χωριό.
Σύνταξη: ecozen.gr

Τα μυρμήγκια άφησαν ένα λεπτό στρώμα οξέος, το οποίο έφθειρε τα καλώδια και τις πλακέτες των κυκλωμάτων

Συγκεκριμένα, αναταραχή σε ένα χωριό της Γερμανίας, προκάλεσε η… σεξουαλική ζωή μιας αποικίας μυρμηγκιών, καθώς εξαιτίας τους «κόπηκε» το ίντερνετ.

Σύμφωνα με την DailyMail, τα μυρμήγκια επέλεξαν το κουτί ενός παρόχου τηλεπικοινωνιών ως ερωτική φωλιά σε χωριό κοντά Waldenburg στη δυτική Γερμανία.

Τα έντομα, κατά την ερωτική πράξη, άφησαν ένα λεπτό στρώμα οξέος, το οποίο έφθειρε τα καλώδια και τις πλακέτες των κυκλωμάτων.

Ο ειδικός επί εντόμων, Ματίας Νας, εξήγησε ότι η συνήθης περίοδος ζευγαρώματος των μυρμηγκιών είναι την άνοιξη, μετά την οποία πηγαίνουν να αναζητήσουν για μια νέα φωλιά.

«Η αποικία μυρμηγκιών εγκαταστάθηκε στο κουτί διανομής επειδή νομίζουν ότι είναι μια σπηλιά», δήλωσε στο Tag24.

μυρμηγκια1

Ενώ τα μυρμήγκια περιφέρονταν γύρω από το κουτί, άφησαν πίσω τους μια έκκριση που περιείχε έως και 2 χιλιοστόγραμμα μυρμηκικού οξέος, το οποίο είναι διαβρωτικό για τα μέταλλα και τους ιστούς.

«Ήταν μια καταστροφή!», είπε κάτοικος σχολιάζοντας το πρόβλημα με τα μυρμήγκια. Οι σεξουαλικές τους πράξεις χάλασαν το διαδίκτυο, κάνοντας έξαλλους τους κατοίκους που έπρεπε να περάσουν μια ολόκληρη εβδομάδα χωρίς να μπορούν τηλεφωνήσουν ή να κάνουν αναζητήσεις στο Ίντερνετ.

Ο κάτοικος Μάνφρεντ Γουρλ δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Tag24: «Ήταν μια καταστροφή!».

Μόνο φέτος η Telekom, η οποία είναι υπεύθυνη για τα κιβώτια διανομής, κατέγραψε πέντε βλάβες λόγω μυρμηγκιών και ο εκπρόσωπος Τζορτζ βον Βάγκνερ δήλωσε ότι τα μυρμήγκια που σερνόταν πάνω στα ηλεκτρονικά εξαρτήματα δημιουργούσαν βραχυκυκλώματα.

Τελικά, ένας εξολοθρευτής βρέθηκε στο σημείο και έβαλε τέλος στο πρόβλημα των μυρμηγκιών.

Διαφήμιση