Αρχική Ειδήσεις Οι καλύτερες πόλεις στον κόσμο για εργαζόμενους τηλεργασίας σε διακοπές!

Οι καλύτερες πόλεις στον κόσμο για εργαζόμενους τηλεργασίας σε διακοπές!

0
εργαζόμενοι 2
Διαφήμιση

Διακοπές εργασίας: ένας νέος όρος που μπήκε στη ζωή μας από την περίοδο της πανδημίας Covid διεκδικεί μία επάξια θέση στην καθημερινότητα μίας μερίδας εργαζομένων. Κι αυτό, γιατί οι περισσότεροι εργαζόμενοι στον κόσμο εξακολουθούν να κάνουν διακοπές εργασίας, χρόνια μετά την πανδημία – και αποκομίζουν τα οφέλη.

Απ’ ότι φαίνεται η τάση αυτή θα μπορούσε να είναι εδώ, με σκοπό να μείνει! Ποιές όμως, είναι οι καλύτερες πόλεις σε όλο τον κόσμο για εργαζόμενους τηλεργασίας σε διακοπές; Για να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιλέξουν την καλύτερη πόλη το Compare the Market AU ανέλυσε διάφορους παράγοντες, όπως η ευρυζωνική ταχύτητα, ο αριθμός των χώρων συνεργασίας, τα αξιοθέατα και η τιμή του καφέ.

Στην πρώτη θέση της συνολικής κατάταξης βρίσκεται το Λονδίνο. Την πλειοψηφία των 10 πρώτων πόλεων με εντυπωσιακές 5 διαφορετικές πόλεις στην κατάταξη αποτελεί η Ισπανία, η οποία είναι γνωστή ως μία από τις πιο προσιτές χώρες για να ζει κανείς στην Ευρώπη.

Η Αθήνα βρίσκεται στην 36η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη προσφέροντας από τα περισσότερα αξιοθέατα για εργαζόμενους που θέλουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με δουλειά αλλά χωρίς υψηλή ταχύτητα Internet.

εργαζόμενοι

Μάλιστα, ο Γενικός Διευθυντής Γενικών Ασφαλίσεων στην Compare the Market AU, λέει: «Η δημοτικότητα της απομακρυσμένης εργασίας δεν έχει επιβραδυνθεί μετά την πανδημία, και με όλα τα σημεία έλξης σε κάθε μία από αυτές τις πόλεις, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί!

Πολλοί άνθρωποι, παγκοσμίως, εκτιμούν την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής περισσότερο από ποτέ, και ποιος καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό από το να έχετε τον ενθουσιασμό ενός νέου τόπου στο κατώφλι σας όταν τελειώσετε τη δουλειά σας για σήμερα;

Πολλοί άνθρωποι που πηγαίνουν σε διακοπές εργασίας μπορεί να ταξιδεύουν μεταξύ πόλεων, οπότε είναι ζωτικής σημασίας όταν ταξιδεύετε οπουδήποτε, ειδικά για δουλειά, όπου μπορεί να έχετε μαζί σας πολλές συσκευές και τιμαλφή, να κάνετε ταξιδιωτική ασφάλιση για να βεβαιωθείτε ότι τα υπάρχοντά σας είναι καλυμμένα. Παρόλο που τα τιμαλφή της εργασίας σας μπορεί να καλύπτονται από τον εργοδότη σας, θα πρέπει να καλύψετε τα προσωπικά σας αντικείμενα σε περίπτωση που υποστείτε απώλεια, βοηθώντας να διασφαλίσετε ότι το workcation σας δεν θα επηρεαστεί σημαντικά».

 

Διαφήμιση