Αρχική Special Topics - 2 Goldair Handling: «Βαφτίσια» και νέο όνομα για την LGS Handling Ltd

Goldair Handling: «Βαφτίσια» και νέο όνομα για την LGS Handling Ltd

0
gold1
Διαφήμιση

Στο όνομα Goldair Handling Cyprus Ltd ακούει πλέον η μέχρι πρότινος LGS Handling Ltd. Το νέο όνομα έρχεται μετά την πρόσφατη διαφοροποίηση των ποσοστών συμμετοχής  των μετόχων, με την Goldair Handling SA να αποκτά πλειοψηφικό μετοχικό έλεγχο στην LGS Handling Ltd.

Αναμφίβολα η εξέλιξη αυτή αποτελεί µία σημαντική αλλαγή, ωστόσο πρόκειται για μια ομαλή µετάβαση που δε διαφοροποιεί τον πυρήνα και τη φιλοσοφία της εταιρείας. Οι όµιλοι Goldair και Louis, ως συνέταιροι στην κοινοπραξία εδώ και πάνω από µία δεκαπενταετία, μοιράζονται κοινούς στόχους, αξίες και όραμα, με σκοπό η Goldair Handling Cyprus Ltd να εκπληρώσει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των αεροπορικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στα δύο διεθνή αεροδρόμια της Κύπρου, Λάρνακας & Πάφου, προσφέροντας με αξιοπιστία, ποιοτικές υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης επιβατών, αεροσκαφών και εμπορευμάτων.

Με την υιοθέτηση του ονόματος και του εμπορικού σήματος της Goldair Handling, η εταιρεία γίνεται µέλος της µεγάλης οικογένειας της Goldair, της κορυφαίας περιφερειακής εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης µε παρουσία σε περισσότερα από τριάντα αεροδρόμια στη νοτιοανατολική Ευρώπη (Ελλάδα, Κύπρο & Βουλγαρία),σε δύο αεροδρόμια στην Ινδία, στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης ως αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών σε επιβάτες ΑµεΑ, ενώ τέλος, αποτελεί και ιδρυτικό µέλος της ευρωπαϊκής συµμαχίας  εταιρειών ground handling, «ground.net».

Διαφήμιση