Αρχική Special Topics Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Πρωτομαγιάς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Πρωτομαγιάς

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας από τις 8 το πρωί ενω η στάση και η στάθμευση θα απαγορεύονται απο τις 6 το πρωί μέχρι την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων. Στη Νέα Φιλαφέλφεια οι κεντρικοί δρόμοι είναι κλειστοί όλο το τριήμερο λόγω του πανηγυριού της Πρωτομαγιάς.

0
Πρωτομαγιά
Διαφήμιση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα (1/5) στο κέντρο της Αθήνας, λόγω διεξαγωγής εορταστικών εκδηλώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Συνταξη: ecozen.gr

Οι διακοπές της κυκλοφορίας στους δρόμους της Αθήνας θα γίνουν  στις παρακάτω λεωφόρους και οδούς ως εξής:

-Σταδίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.

-Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.

-Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.

-Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.

-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.

-Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Βασ. Όλγας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

-Πατησίων (28ης Οκτωβρίου), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου έως την Λ. Βασ. Αμαλίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς την Πλ. Συντάγματος καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύναται να παραταθούν ή μειωθούν πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοστούν.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια

εικόνα Viber 2022 04 30 19 49 30 019

Κλειστοί θα είναι λόγω της Πρωτομαγιάς και μέχρι τις 07.30 της Τρίτης 2/5 πολλοί δρόμοι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του τριήμερου εορτασμού της Πρωτομαγιάς 2023 και της διοργάνωσης της καθιερωμένης εμποροπανήγυρης, πραγματοποιείται προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από τη 01:00 το βράδυ της Παρασκευής 28 Απριλίου μέχρι τις 07:00 π.μ. της Τρίτης 02 Μαΐου στις εξής οδούς:

– Λ. Δεκελείας, στο τμήμα της μεταξύ των ισόπεδων οδικών κόμβων Δεκελείας – Χαλκίδος – Αγ. Αναργύρων και Δεκελείας – Λαχανά – Ελ. Βενιζέλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Νέα Φιλαδέλφεια.

– Αγ. Αναργύρων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αχαρνών και Χαλκίδος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

– Χαλκίδος, σε όλο το μήκος της.

Για τη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα παραμείνουν ανοιχτοί οι οδοί Εφέσου, Ν. Τρυπιά, Τρωάδος, Ατταλείας, Αφών Γεωργιάδη, Ειρήνης, Σαλαμίνος, Ελ. Βενιζέλου, Βρυούλων προς Εθν. Αντιστάσεως.

Τροποποιήσεις υπάρχουν και στα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ που διέρχονται από τις παραπάνω οδούς.

Διαφήμιση