Αρχική Πολιτισμός Πάμε σινεμά; Μυστικές προβολές ταινιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Πάμε σινεμά; Μυστικές προβολές ταινιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μυστικές κινηματογραφικές προβολές από την Feelgood σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Φωτογραφία: Samuel Regan / unsplash
Διαφήμιση

Η μαγεία του κινηματογράφου και η μοναδική εμπειρία της προβολής ενός κινηματογραφικού έργου στη μεγάλη οθόνη είναι αναντικατάστατες. Καμία τηλεόραση, όσο μεγάλη οθόνη κι αν έχει, δεν συγκρίνεται με την  κινηματογραφική οθόνη. Μια κινηματογραφική ταινία, όσο καλή ή αδιάφορη κι αν είναι, είναι πάνω από όλα από όλα προορισμένη για την σκοτεινή αίθουσα, την μεγάλη οθόνη, τις συγκεκριμένες συνθήκες του κινηματογράφου.

Η Feelgood Entertainment γνωρίζει πολύ καλά την παραπάνω αλήθεια και σχεδιάζει κινηματογραφικές προβολές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που θα ενθουσιάσει όλους τους σινεφίλ.

Mystery Movie Nights από την Feelgood

Η Feelgood οργανώνει  τακτικές προβολές-έκπληξη και μας υπενθυμίζει πώς είναι να αφήνεσαι σε ένα «παιχνίδι» που σε προσκαλεί και σε προκαλεί να βυθιστείς στο φως που γεμίζει το σκοτάδι.

Φωτογραφία: Krists Luhaers / unsplash

Ταινίες πρώτης προβολής, πρεμιέρες ταινιών από τα μεγάλα στούντιο, προβολές ταινιών που δεν βγήκαν ποτέ στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά και ταινιών που αγαπήσαμε και θέλουμε να ξαναδούμε, συζητήσεις με ηθοποιούς και σκηνοθέτες, αυτό θα είναι το μενού των mystery movie nights και όχι μόνο. Όλοι οι θεατές θα φεύγουν με κάποιο μοναδικό αναμνηστικό, συλλεκτικό δωράκι το οποίο καλό είναι να κρατήσουν γιατί ποιος ξέρει τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον για τους πιστούς θεατές των μυστικών κινηματογραφικών προβολών που στόχο έχουν να νιώσουμε όσο πιο feelgood μπορούμε.

Από τις 23 Μαρτίου και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα οργανώνονται μυστικές προβολές ταινιών της Feelgood Entertainment στην Αθήνα στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ και στη Θεσσαλονίκη στον κινηματογράφο CINEPLEXX ONE SALONICA.

Το πρώτο Mystery Movie Night ξεκινάει την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023. Η πρώτη προβολή θα είναι μεγάλη πρεμιέρα, μια θεαματική περιπέτεια φαντασίας εγκαινιάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα κινηματογραφική συνήθεια.

 

 

Διαφήμιση