Αρχική Εκδηλώσεις JobDay: Μια σημαντική δράση για τους πρόσφυγες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από...

JobDay: Μια σημαντική δράση για τους πρόσφυγες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τo skywalker.gr

Μια δράση του skywalker.gr που θα βοηθήσει τους πρόσφυγες που αναζητούν εργασία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Σύνταξη: ecozen.gr

0
DT 550x550
Διαφήμιση

Το skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον», διοργανώνει το #JobDay Προσφύγων, μια εκδήλωση για υποψηφίους που ανήκουν στην ευαίσθητη ομάδα των προσφύγων και επιθυμούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Με βασικό μήνυμα «Its On» η δράση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Η skywalker στηρίζει τους πρόσφυγες στην Ελλάδα

Σκοπός του #JobDay Προσφύγων, που πραγματοποιείται  για τρίτη φορά στην Αθήνα και για δεύτερη στη Θεσσαλονίκη, είναι η στήριξη του προσφυγικού πληθυσμού και η παροχή ευκαιρίας να διεκδικήσουν την ένταξή τους στο εργασιακό οικοσύστημα.

Tο #JobDay είναι μια σημαντική βιωματική δράση που δίνει την ευκαιρία στους πρόσφυγες που βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας να συναντήσουν εκπροσώπους εταιριών από διάφορους κλάδους που αναζητούν προσωπικό, να πάρουν μέρος σε συνεντεύξεις, να συζητήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους για εργασιακά ζητήματα και να ανταλλάξουν ιδέες, σκέψεις και γνώσεις μεταξύ τους για την εύρεση εργασίας στην Ελλάδα.

DT 1040x600

Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν το #JobDay Προσφύγων μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-prosfigon-2023 και να ανεβάσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην αντίστοιχη φόρμα.

 

info
JobDay «It’s on»
Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2023, 10:00-16:00
Η δράση της Αθήνας θα λάβει χώρα στο Wyndham Grand Athens, ενώ αυτή της Θεσσαλονίκης στην Αποθήκη Γ’, Προβλήτα Α’ στο Λιμάνι.

Υπό την αιγίδα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Φιλοξενία εκδήλωσης: WYNDHAM GRAND ATHENS, ΑΠΟΘΗΚΗ Γ’ (ΟΛΘ)
Υποστηρικτές: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ & ΑΣΥΛΟΥ, HELLENIC INTEGRATION SUPPORT FOR BENEFICIARIES OF INTERNATIONAL PROTECTION AND TEMPORARY PROTECTION (HELIOS), ΔΙΕΘNHΣ ΟΡΓΑΝΙΣMΌΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΥΣΗΣ (ΔΟΜ)
Food & drink partner: ΕΨΑ, MCDONALD’S, ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Παράλληλες δράσεις: ΔΙΕΘNHΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΥΣΗΣ (ΔΟΜ)

Διαφήμιση