Αρχική Επιχειρείν Η Nova στηρίζει τους πληγέντες από τον σεισμό σε Τουρκία –...

Η Nova στηρίζει τους πληγέντες από τον σεισμό σε Τουρκία – Συρία

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Nova earthquake
Διαφήμιση

Τη στήριξη της προς τους πληγέντες από τον σεισμό σε Τουρκία και Συρία εκφράζει η Nova, παρέχοντας στους συνδρομητές της δωρεάν 1000 λεπτά διεθνών τηλεφωνικών κλήσεων προς Τουρκία και Συρία. Επίσης, για τον ίδιο σκοπό η εταιρεία καταργεί τις χρεώσεις περιαγωγής για τους συνδρομητές της στην Τουρκία.

«Στη Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιανατολική Ευρώπη, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, οι χώρες των οποίων επλήγησαν από καταστροφικούς σεισμούς. Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους και εκφράζουμε τη βαθύτατη συμπαράστασή μας στους πληγέντες.

Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών, από σήμερα έως και τις 15 Φεβρουαρίου (συμπεριλαμβανομένης), οι συνδρομητές συμβολαίου της Nova θα λαμβάνουν δωρεάν 1000 λεπτά διεθνών τηλεφωνικών κλήσεων προς Τουρκία και Συρία μέσω του κινητού και σταθερού δικτύου τους.

Κατά την ίδια περίοδο, θα καταργήσουμε επίσης τις χρεώσεις περιαγωγής για τους συνδρομητές μας στην Τουρκία προκειμένου να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Σχετικά με τη Nova

Η Νova είναι ο πάροχος που έφερε πρώτη στην Ελλάδα το Internet, την κινητή τηλεφωνία και την συνδρομητική τηλεόραση. Είναι μέλος του United Group και είναι ο πάροχος που προέρχεται από την ενοποίηση της Nova με την Wind. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με 5 εκατομμύρια χρήστες κινητής, σταθερής, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης. Η Nova με την μακρά κληρονομιά καινοτομίας ενισχύεται από τη διεθνή εμπειρία, την τεχνογνωσία και το επενδυτικό σχέδιο της United Group για την Ελλάδα.

Διαφήμιση