Αρχική Ειδήσεις EOT: Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δ. Φραγκάκη στην τουριστική έκθεση ΙΜΤΜ στο...

EOT: Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δ. Φραγκάκη στην τουριστική έκθεση ΙΜΤΜ στο Ισραήλ

Στόχος του ΕΟΤ: Η ενίσχυση των τουριστικών ροών από το Ισραήλ.

0
ΙΜΤΜ Ισραήλ
Τουριστική Έκθεση ΙΜΤΜ στο Τελ Αβίβ (Φωτογραφία: Shlomi Mizrahi / facebook
Διαφήμιση

Στο Τελ Αβίβ βρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, όπου στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης IMTM  έχει σειρά επαφών με παράγοντες της ισραηλινής αγοράς.  Ο κ. Φραγκάκης είχε μεταξύ άλλων συναντήσεις με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών και tour operators όπως η Arkia, η TUS, η sundor και η WTC.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ έθεσε τους στρατηγικούς στόχους της χώρας μας για το επόμενο διάστημα και ζήτησε την συνδρομή τους για χρονική και χωρική επέκταση της παρουσίας των ισραηλινών επισκεπτών στην Ελλάδα.  Ο Δημήτρης Φραγκάκης θα συναντηθεί και με την ηγεσία της ιστορικής ομάδας μπάσκετ Maccabi Tel Aviv προκειμένου να συζητήσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΕΟΤ. 

24 11 2021 20
Ο ΓΓ του EOΤ Δημήτρης Φραγκάκης

Ο ΓΓ του ΕΟΤ συνοδευόμενος από τον Έλληνα πρέσβη Κυριάκο Λουκάκη και στελέχη του οικονομικού τμήματος της ελληνικής  πρεσβείας περιηγήθηκε στο περίπτερο του Οργανισμού.

Σε δήλωση του ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ επεσήμανε ότι: «Η αγορά του Ισραήλ είναι εξαιρετικά σημαντική για την χώρα μας. Το 2022 έκλεισε με συνολική αύξηση των αφίξεων από το Ισραήλ σε σχέση με το 2019.  Ειδικά στην Αθήνα η αύξηση έφτασε στο 19% σε σχέση με το 2019. Παράλληλα, παρατηρήθηκε και αύξηση των ταξιδιών σε λιγότερο δημοφιλείς προορισμούς εντός της χώρας μας, κάτι που αποτελεί ζητούμενο για τον τουρισμό μας. Η αγορά του Ισραήλ έχει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης και στον ΕΟΤ φροντίζουμε να τις καλλιεργούμε  με τις κατάλληλες συνεργασίες».

Διαφήμιση