Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Η Energean στηρίζει στις γιορτές 152 άπορες οικογένειες

Η Energean στηρίζει στις γιορτές 152 άπορες οικογένειες

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Energean - Δήμος Ζίτσας - δωροεπιταγές
Διαφήμιση

Στο πνεύμα των ημερών, η Energean στηρίζει 152 άπορες οικογένειες στον Δήμο Ζίτσας του νομού Ιωαννίνων, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου που λειτουργεί ο Δήμος Ζίτσας, στο πλαίσιο των αρχών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ακολουθεί η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου παραδόθηκαν στην αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Χριστίνα Παπαδημητρίου 152 δωροεπιταγές (vouchers) με τελικούς αποδέκτες τις 152 οικογένειες, για τις οποίες μεριμνά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζίτσας.

Τα vouchers θα εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους σε τρία τοπικά καταστήματα της περιοχής, από τα οποία οι συμπολίτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευθούν τα βασικά αγαθά που κάθε οικογένεια πρέπει να έχει στο γιορτινό τραπέζι.

«Αυτές τις ημέρες, η σκέψη μας είναι στους συνανθρώπους μας που στερούνται αγαθά που όλοι μας θεωρούν αυτονόητο ότι θα βρίσκονται στο γιορτινό τραπέζι. Με πολλή χαρά, συνεπώς, αποδεχθήκαμε την πρόταση να στηρίξουμε το έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο για τις άπορες οικογένειες του Δήμου Ζίτσας. Ελπίζουμε με αυτήν την κίνηση να νιώσουν το κλίμα των ημερών και τη θαλπωρή που η κοινωνία μας οφείλει να απλόχερα να προσφέρει.

Εύχομαι καλές Γιορτές και κάθε ευτυχία για το Νέο Έτος, με την ελπίδα να μην είναι μακριά η ημέρα που ο κόσμος μας δεν θα χρειάζεται Κοινωνικά Παντοπωλεία και ανάλογες πρωτοβουλίες», δήλωσε σχετικά η κα Ίλια Ρήγα, επικεφαλής του Τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean

Εκ μέρους της εταιρείας, τα vouchers παρέδωσε ο κ. Σωτήρης Χιωτάκης, υπεύθυνος Επικοινωνίας της Energean για την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο. Το παρών στην εκδήλωση παράδοσης των vouchers που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ζίτσας έδωσε και ο Δήμαρχος Ζίτσας κ. Μιχάλης Πλιάκος, ο οποίος ευχαρίστησε την εταιρεία για τη νέα αυτή πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην περιοχή. 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Energean είναι συνεπής με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ ν.2 για Μηδενική Πείνα, ν.10 για Λιγότερες Ανισότητες και ν.17 για Συνεργασία για την επίτευξη των Στόχων.

Διαφήμιση