Αρχική Πολιτισμός Απόψε η μαγική «Νύχτα των Ευχών» στην πλατεία Κοτζιά

Απόψε η μαγική «Νύχτα των Ευχών» στην πλατεία Κοτζιά

Σύνταξη: ecozen.gr

0
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ City of Athens - Νύχτα των Ευχών
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ - City of Athens
Διαφήμιση

Ένα φωτεινό σκηνικό θα στηθεί τη φετινή παραμονή των Χριστουγέννων στην πλατεία Κοτζιά. Με φόντο το Δημαρχείο της πόλης, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μαγική «Νύχτα των Ευχών», στέλνοντας εκατοντάδες φαναράκια ψηλά στον ουρανό της Αθήνας με τις πιο ζεστές ευχές για τη χρονιά που έρχεται.

Σε μια γιορτινή εκδήλωση γεμάτη λάμψη, χαμόγελα και αισιοδοξία, ο Δήμος Αθηναίων καλεί όλους όσοι θέλουν να ζήσουν ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα να έρθουν στη στολισμένη πλατεία του δημαρχείου το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, και μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη να φωτίσουν με τις ευχές τους τον ουρανό της πόλης.

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ City of Athens
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ – City of Athens

«Είναι πολύ μεγάλος ο ενθουσιασμός μας που ύστερα από τρία χρόνια δίνουμε και πάλι ραντεβού με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους μπροστά από το δημαρχείο της πόλης για να γιορτάσουμε όπως αρμόζει την Παραμονή των Χριστουγέννων. Καλούμε μικρούς και μεγάλους να ζήσουμε μαζί αυτό το μαγικό θέαμα, που συμβολίζει πάνω από όλα τη χαρά και την αισιοδοξία. Ο ουρανός της Αθήνας, ας γεμίσει και φέτος με τις πιο ζεστές ευχές μας για ειρήνη, αγάπη και ελπίδα!», τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Μπακογιάννης.

Πάρτι στην Πλατεία Κοτζιά

Κι ενώ ο ουρανός θα γεμίζει με τα φαναράκια των ευχών, η γιορτινή ατμόσφαιρα θα κορυφωθεί με ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, μία ώρα νωρίτερα στην πλατεία Κοτζιά. Από τις 17.00 ο ραδιοφωνικός σταθμός Pepper 96.6 με τους παραγωγούς του Γιάννη Καστανάκη και Κοσμά Δεβελέγκα θα βρίσκεται απέναντι από το δημαρχείο, με επιλεγμένες γιορτινές μουσικές, προσκαλώντας όλες και όλους σε έναν ξέφρενο χριστουγεννιάτικο χορό!

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ City of Athens
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ – City of Athens

Χριστούγεννα στην Αθήνα 2022

Το πλούσιο πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, που σχεδιάστηκε για μικρούς και μεγάλους, έχουν επιμεληθεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Athens Culture Net, το This is Athens, και ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης Αθήνα 9,84, και περιλαμβάνει επίσης πάρτι, εντυπωσιακά σόου, μία πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην πλατεία Ομόνοιας, καθώς και πολλές γιορτινές εκπλήξεις.

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των χριστουγεννιάτικων των εκδηλώσεων, θα βρείτε εδώ και στο cultureisathens.gr

Κατεβάστε δωρεάν στο κινητό σας την εφαρμογή του Culture is Athens, στο Play Store και στο App Store, και μείνετε συντονισμένοι για όλες τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Διαφήμιση