Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Στην Αθήνα το μεγαλύτερο συνέδριο tour operators της Γαλλίας

Στην Αθήνα το μεγαλύτερο συνέδριο tour operators της Γαλλίας

0
Κικίλιας - Selectour - Αθήνα
Διαφήμιση

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας απηύθυνε χαιρετισμό και κήρυξε την έναρξη του 12ου συνεδρίου της Selectour (Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Γαλλίας) το οποίο φέτος φιλοξενείται στην Αθήνα.

Το συνέδριο έχει καθοριστική σημασία για την προβολή της πρωτεύουσας και όλης της χώρας, καθώς συμμετέχουν σε αυτό 550 μεγάλοι tour operators, ξενοδόχοι, επιχειρηματίες του κλάδου κλπ, ενώ πολύ σημαντικός είναι και ο χρόνος διεξαγωγής του- μόλις ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα– στο πλαίσιο των προσπαθειών που γίνονται για χειμερινό τουρισμό και city break.

Ο κ. Κικίλιας αναφερόμενος στην Αθήνα έκανε λόγο για πόλη-κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού, μια από τις πιο γοητευτικές πρωτεύουσες της Ευρώπης, επισημαίνοντας στους συνέδρους ότι αν την περπατήσουν θα διαπιστώσουν ότι αποτελεί τον επόμενο απόλυτο προορισμό city break για όλο τον χρόνο και κυρίως off season.

Κικίλιας - Selectour - Αθήνα

«Ένα ανοιχτό βιβλίο που το “διαβάζουν” καθημερινά 5.000.000 κάτοικοί της και εκατομμύρια ακόμα “αναγνώστες”-επισκέπτες»

«Είναι μεγάλη μας τιμή η διεξαγωγή του 12ου Συνεδρίου Selectour στην Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα, την πρωτεύουσα της χώρας, σε μια νέα εποχή για τον τουρισμό. Οι δεσμοί της Ελλάδας με τη Γαλλία είναι ιστορικοί, ισχυροί και πολυεπίπεδοι. Απευθύνομαι σε εσάς, τα διευθυντικά στελέχη του ιστορικότερου και μεγαλύτερου δικτύου πρακτορείων στη Γαλλία, που εδώ και δεκαετίες θέτει τις βάσεις του εξερχόμενου τουρισμού της Γαλλίας, εξελίσσεται διαρκώς και έχει πάντοτε ως προτεραιότητα την ποιότητα του προϊόντος αλλά και την εμπειρία του ίδιου του επισκέπτη.

Η Αθήνα είναι μία από τις γοητευτικότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Αυτήν την πόλη για να την γνωρίσεις και να την αγαπήσεις, πρέπει να την περπατήσεις. Μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο της είναι αρκετή για να το νιώσετε. Μια πόλη κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού που συνεχίζει όμως και παράγει σύγχρονο πολιτισμό.

Ένα ανοιχτό βιβλίο που το “διαβάζουν” καθημερινά 5.000.000 κάτοικοί της και εκατομμύρια ακόμα “αναγνώστες”-επισκέπτες που γοητεύονται από τις “σελίδες της”. Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε τη χαρά να ανακαλύψετε κρυμμένες πτυχές αυτής της απόλυτης παραθαλάσσιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας που δεν κοιμάται ποτέ και ανακαλύπτει ξανά συνεχώς τον εαυτό της.

Οι Γάλλοι μάς τίμησαν και μας τιμούν με την επιλογή τους ως προορισμό των θερινών, και όχι μόνο, διακοπών τους καθώς οι αφίξεις ξεπέρασαν τα επίπεδα του 2019.  Είμαστε βέβαιοι ότι μαζί θα οικοδομήσουμε τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα τα χρόνια που έρχονται», ανέφερε χαρακτηριστικά  στην ομιλία του ο υπουργός Τουρισμού. Βασίλης Κικίλιας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝέα Navtex για επέκταση των σεισμικών ερευνών νότια της Κρήτης
Επόμενο άρθροΣοφία Τριάντου: Κρεμώδης παραδοσιακή Γαλλική σούπα κάστανο