Αρχική Ζώα Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον άνδρα που ποδοπάτησε το γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον άνδρα που ποδοπάτησε το γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Θεσσαλονίκη - γατάκι - δράστης
Διαφήμιση

Αρνείται τις κατηγορίες ο 40χρονος που ταυτοποιήθηκε πριν λίγη ώρα ότι είναι αυτός που απεικονίζεται στο βίντεο να συνθλίβει μέχρι θανάτου ένα γατάκι στην Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας που ταυτοποιήθηκε από τις αρχές ως ο δράστης της αποτρόπαιας πράξης είναι κάτοικος του κέντρου της Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το ΑΤ Λευκού Πύργου για θανάτωση ζώου.

δραστης γατακι

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας που κατέθεσε ότι τον είδε να σκοτώνει το γατάκι, ωστόσο ο ίδιος επιμένει να το αρνείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr στον άνδρα επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ, ενώ δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για παρόμοιο περιστατικό.

Η απόφαση πλέον είναι στα χέρια του εισαγγελέα για το αν θα αποφασίσει να εκδώσει ένταλμα σύλληψης εις βάρος του ή αν θα τον παραπέμψει κατευθείαν σε δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας απαθανατίστηκε από κάμερες ασφαλείας να πατάει μέχρι θανάτου ένα γατάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της 20ής Αυγούστου, επί της οδού Ερμού.

Διαφήμιση