Αρχική Ζώα Βρέθηκε ο δράστης που ποδοπάτησε και σκότωσε το γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Βρέθηκε ο δράστης που ποδοπάτησε και σκότωσε το γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Θεσσαλονίκη - γατάκι - δράστης
Διαφήμιση

Βρέθηκε ποιος είναι ο άνδρας που ποδοπάτησε και σκότωσε νεογέννητο γατάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Το υλικό του βίντεο που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου τις προηγούμενες ημέρες,  αποδείχθηκε ιδιαίτερα χρήσιμο για την Αστυνομία, καθώς χρειάστηκαν λίγες ώρες προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, να αναγνωριστεί και να ταυτοποιηθεί ο συγκεκριμένος άνδρας, που διαμένει σε οικισμό εκτός της Θεσσαλονίκης, σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά.

Καταγράφηκε από κάμερα καταστήματος

Ο άνδρας καταγράφηκε από κάμερα καταστήματος στην πλατεία Αριστοτέλους να κυνηγάει μια γάτα με τα τρία μωρά της και να πατά στη συνέχεια το ένα από αυτά δύο φόρες,

Μάλιστα, συγκεκριμένος έχει απασχολήσει ξανά το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αφού του έχουν επιβληθεί ποινές και για άλλες περιπτώσεις κακοποίησης ζώων.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί κλήθηκαν σε ορισμένες περιπτώσεις να παρέμβουν και μετά από καταγγελίες για επιθέσεις του συγκεκριμένου ατόμου σε βάρος ανθρώπων. Σε βάρος του έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για κακοποίηση ζώου που έχει υποβληθεί στον εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένοι δηλώνουν οι περίοικοι, οι οποίοι αναφέρουν ότι δεν αναγνωρίζουν τον δράστη, καθώς η οδός Ερμού είναι ένας κεντρικός δρόμος, που διασχίζεται καθημερινά από αμέτρητους περαστικούς.

Έχει κακοποιήσει κι άλλες φορές ζώα

Η εκπρόσωπος της φιλοζωικής Θεσσαλονίκης “ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ”, Εύη Καλαϊτζίδου, δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως “πιθανότατα ο δράστης να έχει εντοπιστεί”. “Είναι άνθρωπος γνωστός στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, έχει κακοποιήσει κι άλλες φορές ζώα και έχει βιαιοπραγήσει και σε ανθρώπους” δήλωσε η κ. Καλαϊτζίδου, μιλώντας στο Mega.

Διαφήμιση