Αρχική Ενέργεια «Εξοικονομώ»: Οι πρώτοι πίνακες αποτελεσμάτων

«Εξοικονομώ»: Οι πρώτοι πίνακες αποτελεσμάτων

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Εξοικονομώ – Αυτονομώ
Διαφήμιση

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε τις εγκεκριμένες αιτήσεις για το «Εξοικονομώ 2021». Συνολικά, μετά και την απόφαση ένταξης όλων των επιλαχόντων στο «Εξοικονομώ 2021», οι δικαιούχοι του Προγράμματος είναι 87.578 νοικοκυριά και ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 1,2 δισ. ευρώ.

  1. Την έγκριση του 1ου πίνακα Οριστικών αποτελεσμάτων, που αφορά σε 28.119 εγκεκριμένες αιτήσεις στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021». 

Εξοικονομώ κατ' Οίκον ΙΙ - εξοικονόμηση ενέργειας

Όσοι υπέβαλαν αίτηση στο Πρόγραμμα, η οποία έχει εγκριθεί, θα πρέπει στη συνέχεια να δηλώσουν μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποβολής και διαχείρισης, με ποιόν τρόπο θα καλύψουν την ίδια συμμετοχή (ίδια κεφάλαια, ή τραπεζικό δανεισμό). Όσοι επιλέξουν την χρήση ιδίων κεφαλαίων, θα μεταβαίνουν άμεσα σε Υπαγωγή στο Πρόγραμμα.

  1. Την έγκριση του 1ου πίνακα προσωρινών αποτελεσμάτων, που αφορά σε 33 απορριπτέες αιτήσεις στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021». 

Όσοι υπέβαλλαν αίτηση, η οποία έχει απορριφθεί, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποβολής και διαχείρισης. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα της ανακοίνωσης των προσωρινών πινάκων.

Τα αποτελέσματα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος https://exoikonomo2021.gov.gr/apotelesmata-axiologeses

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠόσο πιθανός είναι ὁ παγκόσμιος θάνατος
Επόμενο άρθροΚαλάθι του νοικοκυριού: Τα 50 προϊόντα που θα “προστατευτούν” από αυξήσεις τιμών