Αρχική Special Topics Miraggio Thermal Spa Resort : “2nd Miraggio Kassandra International Run”

Miraggio Thermal Spa Resort : “2nd Miraggio Kassandra International Run”

Σύνταξη: ecozen.gr

0
kassandra run marathon
Διαφήμιση

 Το Miraggio Thermal Spa Resort ανακοινώνει την έναρξη του 2ου  αγώνα ορεινού τρεξίματος “2nd Miraggio Kassandra International Run”. H εκδήλωση ανήκει στην κατηγορία αγώνων “trail run”, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Miraggio Thermal Spa Resort στην περιοχή Κάνιστρο, Παλιουρίου, Κασσάνδρας την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και θα περιλαμβάνει 2 αγώνες τρεξίματος.

Τον αγώνα Υγείας απόστασης 5χλμ και τον Ημιμαραθώνιο απόστασης 21χλμ.

  Η διαδρομή σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από τους Ολυμπιονίκες Anton Shipulin και Alexander Legkov.

Η γραμμή εκκίνησης βρίσκεται στο ακρωτήριο Κάνιστρο και συνεχίζει κατά μήκος των ακτών της Κασσάνδρας σε μια καταπράσινη διαδρομή γεμάτη ελαιόδεντρα και πεύκα περνώντας από το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου χτισμένο τον 19ο αιώνα.  

NIK3462 scaled

 Οι αγώνες καλύπτονται από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Βάση Κασσάνδρας. Οι διαδρομές των αγώνων είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να υπάρχει δρόμος διαφυγής έκτακτης ανάγκης κάθε 3χλμ περίπου ενώ  θα ακολουθεί τον τελευταίο δρομέα, όχημα άμεσης επέμβασης.

  Το Miraggio Thermal Spa Resort  διαθέτει όλες τις εγκαταστάσεις για μια άνετη διαμονή αλλά και για προπονήσεις αθλητών: πισίνες με θερμαινόμενο ιαματικό και θαλασσινό νερό, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ειδικούς χώρους για Yoga και Pilates, aqua-bikes και εξειδικευμένους προπονητές και γυμναστές που μπορούν να αναλάβουν ατομικές και ομαδικές προπονήσεις. Επιπλέον το ξενοδοχείο διαθέτει μια ποικιλία επιλογών για χαλάρωση και ανανέωση.

Το Myrthia Thermal Spa του Miraggio αποτελεί το μεγαλύτερο Spa στην Βόρεια Ελλάδα και διαθέτει τη δική του ιαματική πηγή, ενώ προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών, μοναδικές θεραπείες και οργανωμένα πακέτα συνδυάζοντας παράλληλα την άθληση, την χαλάρωση  και την υγιεινή διατροφή.

 

Διαφήμιση