Αρχική Κόσμος Φωτογραφίες και βίντεο UFO από το Μεξικό γίνονται viral

Φωτογραφίες και βίντεο UFO από το Μεξικό γίνονται viral

Σύνταξη: ecozen.gr

0
ufo1
Διαφήμιση

Μία σειρά φωτογραφιών που φαίνονται να απεικονίζουν ένα UFO (ή UAP όπως ονομάζονται πλέον) σε σχήμα δίσκου, έχουν γίνει viral στο internet τις τελευταίες ώρες.

Οι φωτογραφίες μοναδικής καθαρότητας, προέρχονται από το Μεξικό και προβλήθηκαν και στα εθνικά ειδησεογραφικά δίκτυα της χώρας.

Τις φωτογραφίες κατέγραψε ο Juan Manuel Sanchez, μηχανικός αυτοκινήτων, όταν προσπάθησε να καταγράψει τα σύννεφα της επερχόμενης καταιγίδας που πλησίαζε το σπίτι του. Οι φωτογραφίες έχουν γίνει μεν viral, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η αυθεντικότητά τους.

Την ιστορία του Juan υποστηρίζουν η σύζυγός του και οι συνεργάτες του, οι οποίοι επίσης είδαν το μυστηριώδες αντικείμενο.

Ο Juan λέει πως σοκαρίστηκε όταν είδε το UFO. Απογοητεύτηκε που δε σκέφτηκε να τραβήξει video, αλλά επειδή το κινητό του ήταν σε mode φωτογραφίας, τράβηξε μερικές πριν το αντικείμενο εξαφανιστεί.

Υποστηρίζει επίσης πως αργότερα εκείνη τη νύχτα είδε φώτα στον ουρανό, κάτι που επιβεβαίωσε και από άλλους κατοίκους της περιοχής. Αρχικά φοβήθηκε να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες, καθώς ανησυχούσε για το στίγμα που σχετίζεται με τα UFOs.

Εργαζόμασταν έξω από το μηχανουργείο και είδα μερικά πολύ σκούρα σύννεφα. Τράβηξα την πρώτη φωτογραφία και όταν τράβηξα τη δεύτερη και την τρίτη, είδα πως ένα σημείο κινούνταν προς τα πάνω. Ήταν ακριβώς πάνω από εκείνο το σπίτι. Είχε μέγεθος περίπου 15 μέτρων από τη μία άκρη στην άλλη και βρισκόταν σε απόσταση περίπου 800 μέτρων.

 

Διαφήμιση