Αρχική Τεχνολογία Visit Greece: Δείτε το νέο κανάλι στο Viber

Visit Greece: Δείτε το νέο κανάλι στο Viber

Σύνταξη: ecozen.gr

0
EOT Viber
Διαφήμιση

Φέτος το καλοκαίρι ακολουθούμε το κανάλι του Visit Greece στο Viber, οργανώνουμε το πιο τέλειο ταξίδι στον τουριστικό προορισμό της επιλογής μας και επικοινωνούμε με τους φίλους μας μέσα από τα δημιουργικά και χιουμοριστικά stickers του Visit Greece που φέρνουν στην επικοινωνία μας την ανεπανάληπτη αίσθηση των διακοπών στην Ελλάδα. 

Η μεγάλη κοινότητα του Visit Greece στο Viber περνάει στην επόμενη φάση κι ένα νέο κανάλι δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο σύγχρονος ταξιδιώτης για να οργανώσει το ταξίδι του στους ελληνικούς προορισμούς.

viber

Το κανάλι του Visit Greece στο Viber μοιράζεται ενδιαφέρουσες πληροφορίες, συμβουλές και μυστικά για τις πιο τέλειες καλοκαιρινές διακοπές. Τα μέλη του  μπορούν να βρουν προτάσεις για επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και τοπικά μνημεία, αθλητικές δραστηριότητες, πληροφορίες για συναυλίες και πάρτι ή ακόμη και ιδέες για δραστηριότητες με τα παιδιά. 

Πρωτότυπα καλοκαιρινά stickers

Ο ΕΟΤ σε συνεργασία με την Rakuten Viber, μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες επικοινωνίας παγκοσμίως, σχεδίασαν, επίσης, μια σειρά από πρωτότυπα και δημιουργικά stickers που θα δώσουν έναν καλοκαιρινό αλλά και τόσο ελληνικό τόνο στην επικοινωνία και στις συνομιλίες με φίλους. 

visit greece neo kanali sto vibe

Τα νέα stickers του Visit Greece είναι εμπνευσμένα από το ελληνικό καλοκαίρι και τους πιο αγαπημένους προορισμούς, όπως οι Κυκλάδες, η Κρήτη και η Χαλκιδική,  με θέματα όπως το ελληνικό φαγητό και οι δραστηριότητες στη φύση, τα θαλάσσια σπορ, αλλά και τις πιο γνωστές κι αγαπημένες ελληνικές εκφράσεις. Τα stickers απευθύνονται σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες και είναι διαθέσιμα στα ελληνικά και στα αγγλικά. 

Και φέτος το καλοκαίρι All You Want Is Greece! 

Ακολουθήστε το κανάλι του Visit Greece στο Viber, μοιραστείτε εντυπώσεις και εμπειρίες και μάθετε ό,τι είναι απαραίτητο για τις διακοπές σας. 

Μπορείτε να δείτε εδώ (https://stickers.viber.com/pages/VisitGreeceGR)  κι εδώ (https://stickers.viber.com/pages/VisitGreeceEN) και να κατεβάσετε τα νέα καλοκαιρινά stickers του Visit Greece. 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ μοναξιά σκοτώνει και τη «Γενιά Ζ» – Φορείς που προσφέρουν βοήθεια στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΝέο App για να αναφέρεις θαλάσσια ρύπανση και είδη σε κίνδυνο