Αρχική Ζώα Εξέταση DNA θα δείξει αν το γαϊδουράκι που ζει είναι το ίδιο...

Εξέταση DNA θα δείξει αν το γαϊδουράκι που ζει είναι το ίδιο με εκείνο του βίντεο

Σύνταξη: ecozen.gr

0
γαιδουρακι 1
Διαφήμιση

Με σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα – και συγκεκριμένα εκτεταμένα και βαθιά τραύματα στο στέρνο από το σύρσιμο καθώς και σε όλο τον κορμό και τα άκρα – ζει το γαϊδουράκι που φέρεται να κακοποιήθηκε από τον αντιδήμαρχο Ζίτσας Ιωαννίνων.

Παράλληλα το άτυχο ζώο έχει σοβαρό κάταγμα στο ένα του πόδι, ενώ όπως σημειώνεται, για όλα αυτά λαμβάνει διπλή αντιβίωση.

Ο αντιδήμαρχος που αρνείται την κακοποίηση του γαϊδάρου παύθηκε την Δευτέρα από τα καθήκοντά του, μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για την υπόθεσή της.

Σε ενημέρωση για το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα το Σάββατο το απόγευμα στο χωριό Γραμμένο του δήμου Ζίτσας με το γαϊδουράκι, προχώρησε η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Κι.Δι.Ζω Ιωαννίνων, Ευαγγελία Κρυστάλλη.

Στην ανάρτησή της, η πρόεδρος αναφέρει πως το ζώο πρόκειται να μεταφερθεί το συντομότερο δυνατόν στα Μέγαρα Αττικής όπου και θα λάβει όλη την φροντίδα που του αξίζει.

gaidouri zitsa ape.jpg

 

Αναλυτικά η ανάρτηση

Ενημέρωση για το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα το Σάββατο το απόγευμα στο χωριό Γραμμένο του δήμου Ζίτσας.

Ράγισε η καρδιά μας στη θέα ενός ανήμπορου ζώου ξαπλωμένο στα άχυρα.

Το γαϊδουράκι ζει με σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα. Έχει εκτεταμένα και βαθιά τραύματα στο στέρνο από το σύρσιμο, καθώς και σε όλο τον κορμό και τα άκρα, και ένα πόδι με άσχημο κάταγμα.
Για όλα αυτά τα τραύματα λαμβάνει διπλή αντιβίωση και παυσίπονα.

Είμαστε σε επικοινωνία με τους γιατρούς για να γίνει το καλύτερο για το άτυχο ζώο..

Επιπλέον δε έχει επιβεβαιωθεί από ιππίατρο πως οι πληγές που έχει στις φωτογραφίες (πληγές /εγκαύματα) όπως και το γαϊδουράκι είναι ίδιες με αυτές του ζώου που σύρθηκε.

Δεύτερον τα σπλάχνα που βρέθηκαν ΔΕΝ έχουν καμία σχέση ούτε με αυτό το γαϊδουράκι ούτε με κανένα ιπποειδές.

Έχει γίνει επιβεβαίωση από κτηνίατρο και ιππίατρο.

Έχει κατατεθεί αίτημα για αφαίρεση και με το καλό το γαϊδουράκι θα μεταφερθεί το συντομότερο δυνατόν στα Μέγαρα Αττικής όπου και θα λάβει όλη την φροντίδα που του αξίζει.

Τέλος επικοινωνήσαμε με ιατροδικαστή και μας ενημέρωσαν πως να πάρουμε δείγμα DNA από τα αίματα στην άσφαλτο και από το γαϊδουράκι για να είμαστε 1000% σίγουροι.

Ευχαριστούμε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για αυτό το πλάσμα!

Διαφήμιση