Αρχική Special Topics - 2 Costa Navarino : «Democracy and Happiness Weekend»

Costa Navarino : «Democracy and Happiness Weekend»

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Democracy Weekend 2021
Διαφήμιση

Για 7η χρονιά, το Athens Democracy Forum και η Costa Navarino συνδιοργανώνουν ένα τριήμερο συζητήσεων και αυθεντικών πολιτιστικών εμπειριών, με την παρουσία διεθνώς καταξιωμένων ομιλητών. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, στο νέο W Costa Navarino.

Σε μία περίοδο με αλλεπάλληλες παγκόσμιες κρίσεις -από την κλιματική αλλαγή και την πανδημία μέχρι τον πόλεμο- η αναζήτηση της ευτυχίας καθίσταται δυσκολότερη και ταυτόχρονα, περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Το φετινό τριήμερο θα εξετάσει τον ρόλο της ευτυχίας στη δημόσια ζωή, μέσα από μία σειρά συζητήσεων, με ομιλητές όπως:

  • Ο Pascal Bruckner, καταξιωμένος συγγραφέας, γνωστός στο αναγνωστικό κοινό, μεταξύ άλλων, για το έργο του «Η Αέναη Ευφορία: Δοκίμιο για το καθήκον της ευτυχίας»
  • Ο Wolf Singer, διακεκριμένος Γερμανός Καθηγητής Νευροφυσιολογίας 
  • O Yascha Mounk, πολιτικός επιστήμονας, καθηγητής και συγγραφέας

Philosophy Walk

 

Οι ομιλητές θα προσπαθήσουν να βρουν απαντήσεις στο ερώτημα: μία ευτυχισμένη κοινωνία ισοδυναμεί με μία πιο ανθεκτική δημοκρατία;

Τις συζητήσεις θα συντονίσουν ο Roger Cohen, Chief correspondent Paris and former Op-Ed columnist, η Liz Alderman, Chief European business correspondent, και ο Steven Erlanger, Chief European Diplomatic Correspondent των New York Times. 

 

Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο νέο ξενοδοχείο W Costa Navarino, το οποίο χαρακτηρίζεται από μια μοναδική ενέργεια που ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη διαφορετικότητα. Παράλληλα με τις συζητήσεις, η Costa Navarino  θα προσφέρει μία σειρά πολιτιστικών εμπειριών στους επισκέπτες της, όπως

  • οι φιλοσοφικοί περίπατοι μέσα στη μεσσηνιακή φύση, υπό την καθοδήγηση ακαδημαϊκών που προσεγγίζουν τη σύγχρονη ηθική μέσα από τη ματιά των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων.
  • Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν σε μαθήματα γιόγκα ή να απολαύσουν ένα πλήθος υπαίθριων και θαλάσσιων αθλημάτων, όπως τένις, ποδηλασία, kite-surfing, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα, καθώς και πολλά ακόμα.

Athens Democracy Forum

Το τριήμερο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Athens Democracy Forum, το οποίο διοργανώνεται από το Democracy & Culture Foundation σε συνεργασία με τους New York Times για 10η χρονιά, από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου.  Το Forum τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και έχει την υποστήριξη του Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών. Το Athens Democracy Forum θα συγκεντρώσει διεθνείς προσωπικότητες της πολιτικής, των επιχειρήσεων, της κοινωνίας των πολιτών και εκπροσώπους μη κερδοσκοπικών φορέων, για να αναζητήσουν πραγματικές λύσεις στα πιο καίρια ζητήματα που αντιμετωπίζει η δημοκρατία σήμερα.

Περισσότερες πληροφορίες για το «Democracy and Happiness Weekend», μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές διαμονής, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του W Costa Navarino (χρησιμοποιώντας τον κωδικό: LPR) ή να καλέσετε στο τηλ. 27230 97600 (αναφέροντας: Democracy Weekend).

W Costa Navarino

Costa Navarino

H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι η προώθηση της Μεσσηνίας, με απόλυτο σεβασμό για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Αποτελείται από ξεχωριστές περιοχές με πολυτελή ξενοδοχεία πέντε αστέρων, πολυτελείς ιδιωτικές κατοικίες, συνεδριακές εγκαταστάσεις, κέντρα σπα και θαλασσοθεραπείας, γήπεδα γκολφ, καθώς και ένα ευρύ φάσμα μοναδικών δραστηριοτήτων όλο το χρόνο για ενήλικες και παιδιά.

Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο  ξενοδοχεία 5*, το The Romanos, a Luxury Collection Resort και το The Westin Resort Costa Navarino, οι ιδιωτικές κατοικίες Navarino Residences και η συλλογή διαμερισμάτων The Residences at The Westin Resort Costa Navarino, το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course και το υπόσκαφο Bay Clubhouse, ενώ το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Mandarin Oriental, Costa Navarino θα λειτουργήσει το 2023. Στην κοντινή περιοχή Navarino Waterfront, λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2022, το νέο πολυτελές ξενοδοχείο W Costa Navarino.

Στην περιοχή Navarino Hills, δύο νέα signature γήπεδα γκολφ 18 οπών εγκαινιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2022.

www.costanavarino.com 

Βρείτε μας σε Facebook, Instagram, Twitter και Linkedin 

 

ATHENS DEMOCRACY FORUM

Το Athens Democracy Forum (ADF) είναι ένα ετήσιο διεθνές συνέδριο, το οποίο από το 2013 λαμβάνει χώρα κάθε Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο στην Αθήνα και διερευνά την εξέλιξη της δημοκρατίας. Το ADF συγκεντρώνει ηγετικές προσωπικότητες από τις επιχειρήσεις, την ακαδημαϊκή κοινότητα, διαμορφωτές πολιτικής και ειδικούς, για να συζητήσουν και να εστιάσουν στα πιο καίρια ζητήματα που αντιμετωπίζει η δημοκρατία. Οι κεντρικές εκδηλώσεις του συνεδρίου περιλαμβάνουν το «Βραβείο Δημοκρατίας της Πόλης των Αθηνών», την «Ομιλία Αριστοτέλη» και την «Παγκόσμια Συζήτηση στην Αρχαία Αγορά».

 

 

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ long COVID πλήττει υγεία και εργασία – Απολύουν ασθενείς που υποφέρουν από το σύνδρομο
Επόμενο άρθροMIRA – Ο ρομποτικός χειρουργός στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό