Αρχική Κόσμος Αγόρασαν βαλίτσες και βρήκαν μέσα ανθρώπινα λείψανα

Αγόρασαν βαλίτσες και βρήκαν μέσα ανθρώπινα λείψανα

Σύνταξη: ecozen.gr

0
CRIME SCENE
Διαφήμιση

Ανθρώπινα λείψανα σε βαλίτσες «δημοπρατήθηκαν» σε οικογένεια στη Νέα Ζηλανδία. Μια απλή δημοπρασία μετατράπηκε σε θρίλερ για μια οικογένεια που είχε επιλέξει να αγοράσει μεταξύ άλλων αντικειμένων και βαλίτσες από μια αποθήκη δημοπρασιών.

Οι αναφορές κάνουν λόγο για λείψανα που μπορεί να προέρχονται από πολλά θύματα και έχουν μεταφερθεί μέσα σε βαλίτσες σε ένα σπίτι στο Όκλαντ. Τα λείψανα φέρεται να βρέθηκαν σε βαλίτσες που είχαν πωληθεί σε μια οικογένεια στο πλαίσιο δημοπρασίας αποθηκών την περασμένη εβδομάδα.

“Λυπάμαι για την οικογένεια γιατί δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Και όποιος το έκανε, ελάτε, βγείτε μπροστά. Είναι λίγο άδικο, αδερφέ. Είναι φρικτό, τρομακτικό”, δήλωσε ο γείτονας Shelton Honana στο Newshub.

POLICE

Μια αστυνομική πηγή δήλωσε ότι μπορεί να υπάρχουν πολλά θύματα, αλλά μέχρι στιγμής οι ερευνητές δεν το έχουν επιβεβαιώσει, αναφέρει η New Zealand Herald.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία την περασμένη εβδομάδα μετά την ανεύρεση των λειψάνων σε ένα ακίνητο στο νότιο προάστιο Manurewa του Όκλαντ.
Νωρίτερα, οι ερευνητές είχαν δηλώσει ότι οι ένοικοι της διεύθυνσης δεν πιστεύεται ότι εμπλέκονται στην ανθρωποκτονία.

Σε δήλωσή του την περασμένη εβδομάδα, ο επιθεωρητής Tofilau Faamanuia Vaaelua ανέφερε ότι η ανακάλυψη έγινε αφού οι κάτοικοι πήραν “ξένη ιδιοκτησία” στη διεύθυνσή τους.

Το Newshub ανέφερε ότι ένα ρυμουλκούμενο φορτίο με διάφορα αντικείμενα παραλήφθηκε από τη μονάδα αποθήκευσης αφού μια οικογένεια τα είχε κερδίσει σε δημοπρασία.

Στη συνέχεια, τα λείψανα φέρεται να βρέθηκαν σε βαλίτσες αφού μεταφέρθηκαν στο σπίτι της οικογένειας.

Σε δήλωσή του στον Herald, εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν επιβεβαίωσε τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης.

“Όπως έχουμε πει και προηγουμένως, εκτιμούμε ότι υπάρχει μεγάλο δημόσιο ενδιαφέρον, ωστόσο, πρέπει να διεξαχθεί ακόμη ένας αριθμός ερευνών προτού η αστυνομία μπορέσει να σχολιάσει περαιτέρω”.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η προτεραιότητά τους είναι η ταυτοποίηση του νεκρού “ώστε να μπορέσουμε να εξακριβώσουμε τις πλήρεις συνθήκες πίσω από την ανακάλυψη”.

Διαφήμιση