Διαφήμιση
Υλικά
- 100 γρ. πλιγούρι
- 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1/2 αγγούρι ψιλοκομμένο
- αλατοπίπερο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
- Μουλιάζουμε το πλιγούρι σε νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν μαλακώσει καλά, είναι έτοιμο.
- Το αναμειγνύουμε σε μπολ με ντομάτα, κρεμμύδι, πράσινη πιπεριά, αγγούρι, αλατοπίπερο και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- Προσθέτουμε ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού για άρωμα και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε τη σαλάτα ταμπουλέ αμέσως.
Πηγή: mamapeinao.gr
Διαφήμιση