Αρχική Special Topics - 2 Το τριήμερο ξεκινάει η 10ωρη έκπτωση της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου

Το τριήμερο ξεκινάει η 10ωρη έκπτωση της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου

Σύνταξη: ecozen.gr

0
ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟ
Διαφήμιση

Οι καλοκαιρινές εκπτωτικές διελεύσεις από τη Γέφυρα κάνουν πρεμιέρα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (11-12-13 Ιουνίου). Έτσι η 10ωρη μετ’ επιστροφής κάρτα Σαββατοκύριακου «ΜΑΖΙ» (με τιμή 14,00€) θα είναι ενεργή και τις τρεις ημέρες (Σάββατο 11, Κυριακή 12 και Δευτέρα 13 Ιουνίου).

Η ενεργοποίηση του εκπτωτικού προϊόντος για μία επιπλέον ημέρα (Δευτέρα 13/6), αποτελεί καρπό της συνεργασίας της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επαγγελματικές ενώσεις της περιοχής, καθώς και συλλογικότητες πολιτών που δρουν υπέρ της τουριστικής ανάπτυξης του τόπου τους.

ΓΕΦΥΡΑ 10ΩΡΗ 2022

Υπενθυμίζεται ότι, τόσο το 10ωρης διάρκειας εκπτωτικό προϊόν της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. όσο και η 3ωρης διάρκειας « Aller-Retour » κάρτα καθώς και η 4ωρης διάρκειας «Aller – Retour» ηλεκτρονική διέλευση  μέσω ειδικού πομποδέκτη- είναι διαθέσιμα -στην ίδια τιμή των 14,00€.

Ο κλασικός πομποδέκτης «ΓΕΦΥΡΑ e-pass» με τις κλιμακούμενες τιμές παραμένει στη διάθεση των χρηστών της Γέφυρας που επιθυμούν να συνδέουν το ποσοστό της έκπτωσης με τη συχνότητα των διελεύσεων.

Κάθε χρήστης της Γέφυρας που επιλέγει διέλευση με πομποδέκτη έχει τη δυνατότητα  σύντομων περασμάτων από τις ηλεκτρονικές λωρίδες, 1) χωρίς στάση και αναμονή, 2) χωρίς την παρέμβαση εισπράκτορα διοδίων, 3) χωρίς τη χρήση μετρητών ή πιστωτικής κάρτας, αλλά και 4) χωρίς περιττές εκπομπές ρύπων CO2 λόγω του «σταμάτα-ξεκίνα» στην αναμονή.

Επιπλέον έχει  τη δυνατότητα επαναφόρτισης του προϊόντος  online, είτε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο www.gefyraepass.gr , είτε μέσω πληρωμής web-banking, είτε μέσω της εφαρμογής «My Gefyra» (για κινητές συσκευές).

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αποκτήσουν/παραγγείλουν τον πομποδέκτη online και να τον παραλάβουν δωρεάν μέσω courier.

Η 10ωρη μετ’ επιστροφής κάρτα «ΜΑΖΙ»  παραμένει ωστόσο διαθέσιμη -όπως και στο παρελθόν- από τους θαλάμους διοδίων της Γέφυρας Ρίου–Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», καθώς και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, κατά τις ώρες λειτουργίας του (Δευτέρα έως Σάββατο από 08:00 έως 18:00).

ρίο γέφυρα

Η προσφορά των δυο προϊόντων (σε μορφή κάρτας ή πομποδέκτη) ισχύει για Ι/Χ οχήματα κατηγορίας 2 (επιβατικά).

Μετά το πέρας των 10 ωρών ισχύουν οι κανονικές χρεώσεις τιμοκαταλόγου απλών διελεύσεων

Υπενθυμίζεται ότι –όπως σε κάθε θερινή περίοδο- η περάτωση ισχύος του εκπτωτικού προγράμματος διέλευσης με επιστροφή εντός 10ώρου, συναρτάται με την ημερομηνία έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Έτσι και φέτος, το τελευταίο Σαββατοκύριακο της 10ωρης εκπτωτικής διέλευσης, θα είναι αυτό του οποίου έπεται το άνοιγμα των σχολείων.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Γέφυρας

Τηλ. 26340-39010 & 39011

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚολλημένοι στην κίνηση για 3,5 μέρες το χρόνο οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΚαθαρίζει τον Θερμαϊκό το ειδικό σκάφος του ΟΦΥΠΕΚΑ