Αρχική Special Topics - 2 Ίδρυμα Vodafone: Δωρεάν κάρτες SIM σε πρόσφυγες από την Ουκρανία 

Ίδρυμα Vodafone: Δωρεάν κάρτες SIM σε πρόσφυγες από την Ουκρανία 

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Vodafone UKR 2
Διαφήμιση

Το Ίδρυμα Vodafone και η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) συνεργάζονται με σκοπό να προσφέρουν δωρεάν το αγαθό της επικοινωνίας σε πρόσφυγες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Ουκρανία και βρήκαν καταφύγιο στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, το Ίδρυμα Vodafone διαθέτει 5.000 κάρτες SIM, οι οποίες παρέχουν δωρεάν 100GB data, 150’ δωρεάν προς αριθμούς εντός Ε.Ε, 1000’ λεπτά προς ουκρανικούς αριθμούς και 300’ προς αριθμούς Vodafone. 

image004 (1)

Η διάθεση των καρτών SIM – εκ των οποίων οι 3.000 θα διατεθούν στην Αθήνα και οι 2.000 στη Θεσσαλονίκη – ξεκίνησε την 1η Ιουνίου 2022 και θα διαρκέσει για ένα μήνα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ενέργειας, εργαζόμενοι της Vodafone θα βρίσκονται στα σημεία παροχής των καρτών SIM, και σε συνεργασία με εργαζομένους της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες και εθελοντές διερμηνείς θα προσφέρουν την απαραίτητη υποστήριξη στους ενδιαφερομένους, για την αποτελεσματικότερη και ταχύτατη εξυπηρέτησή τους.

Σε αυτή την πρωτοβουλία προσφοράς, το Ίδρυμα Vodafone έχει σύμμαχο την Υπατεία Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η οποία συνεργάστηκε με οργανώσεις της ουκρανικής κοινότητας στην Ελλάδα, προσεγγίζοντας εύστοχα τον ουκρανικό πληθυσμό. Επιπλέον, ανέλαβε τη δημιουργία όλου του προωθητικού υλικού με σκοπό να ενημερωθούν οι κοινότητες για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία καθώς και για τα σημεία διανομής. 

ιδρυμα vodafon

 

 

Η Κατερίνα Σιπητάνου, Corporate Affairs Manager της Vodafone, δήλωσε σχετικά: «Στο Ίδρυμα Vodafone, μέσα από τις ενέργειές μας, συνδυάζουμε την κοινωνική συνεισφορά με τις τεχνολογίες των τηλεπικοινωνιών με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας του Ιδρύματος Vodafone με την Ύπατη Αρμοστεία για τη στήριξη προσφύγων. Έτσι, βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας από την Ουκρανία που έχουν βρει καταφύγιο στη χώρα μας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ενημερώνονται και να  επικοινωνούν δωρεάν με τους δικούς τους ανθρώπους όπου και να βρίσκονται.».

Σχετικά με το Ίδρυμα Vodafone στην Ελλάδα

Εδώ και 30 χρόνια, με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία και τη φράση “Connecting for Good” να συνοψίζει τη φιλοσοφία του, το Ίδρυμα Vodafone συνδέει την κοινωνική συνεισφορά με τις τεχνολογίες των τηλεπικοινωνιών. Στην Ελλάδα, το Ίδρυμα Vodafone δραστηριοποιείται από το 2002, υποστηρίζοντας δράσεις και προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, με έμφαση στους τομείς της Υγείας, της Εκπαίδευσης και της Κοινωνίας.

Στα 19 χρόνια δραστηριοποίησής του, έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 100 φορείς και Οργανισμούς, ενώ μόνο τον τελευταίο χρόνο έχει ωφελήσει περισσότερους από 670.000 πολίτες. Τα προγράμματα που χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Vodafone στην Ελλάδα, αυτή την περίοδο, είναι: το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone, το Generation Next, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης STEM δεξιοτήτων, τα προγράμματα Instant Network & Instant Classroom για την υποστήριξη ανθρωπιστικών κρίσεων, το DreamLab app για την αντιμετώπιση του COVID-19 και το πρόγραμμα World of Difference για ευκαιρίες κοινωνικής απασχόλησης σε νέους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Facebook

Youtube

Instagram 

Διαφήμιση