Αρχική Special Topics - 2 1-3 Ιουλίου το Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2022 «Voluntary Action» από το skywalker.gr

1-3 Ιουλίου το Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2022 «Voluntary Action» από το skywalker.gr

Σύνταξη: ecozen.gr

0
voluntary 1280x720
Διαφήμιση

Το Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2022 «Voluntary Action» μεταφέρθηκε για 1η Ιουλίου λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς, όπως ανακοινώθηκε από την Πολιτική Προστασία.

Με τις προηγούμενες ημερομηνίες διεξαγωγής (24,25,26 Ιουνίου) δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κάτω από αυτές τις συνθήκες για την ασφάλεια όλων μας.

Για πέμπτη χρονιά το skywalker.gr διοργανώνει το Φεστιβάλ Εθελοντισμού «Voluntary Action» στο Πάρκο Τρίτση στις 1, 2 και 3 Ιουλίου από τις 10:00 έως τις 22:00

Το φεστιβάλ, που φέτος τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού, θα αποτελέσει έναν φυσικό χώρο συνάντησης μη κυβερνητικών
οργανώσεων, εθελοντών και πολιτών σε μια γιορτή προσφοράς, συνεργασίας και ευγνωμοσύνης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Σκοπός του φεστιβάλ και αυτή τη χρονιά είναι η σύγκλιση του οικοσυστήματος του εθελοντισμού και η ανάδειξη της παραγωγής κοινωνικών αγαθών στη σημερινή Ελλάδα. 

Στόχοι του Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2022 «Voluntary Action» είναι:

  • Η άμεση επικοινωνία μεταξύ των μη κυβερνητικών οργανώσεων για τον συντονισμό και την εναρμόνιση των ενεργειών τους.
  • Η επιβράβευση των εθελοντών.
  • Η σύνδεση των εθελοντικών προγραμμάτων με πόρους εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
  • Η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση και η ενεργοποίηση των πολιτών.
εθελοντισμος
Από την βράβευση προηγούμενης εκδήλωσης

Όλες οι μη κυβερνητικές οργανώσεις, οι εθελοντές και οι εν δυνάμει εθελοντές, άτυπες κοινωνικές ομάδες, στελέχη ΕΚΕ και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο φεστιβάλ για να ενημερώσουν τους επισκέπτες και να παρουσιάσουν το έργο τους.

Ενδεικτικά, το φεστιβάλ  περιλαμβάνει:

  • Συζητήσεις – παρουσιάσεις με ομιλητές από διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις και άλλους φορείς και θέματα που αφορούν τον εθελοντισμό στα χρόνια του Covid-19, τη διαχείριση κοινωνικών κρίσεων και έκτακτων αναγκών, την ανάγκη του εθελοντισμού στη σύγχρονη κοινωνία, πώς επιβίωσαν οι μη κυβερνητικές οργανώσεις στα χρόνια του Covid-19, τον εθελοντισμό έναντι του ελεύθερου χρόνου και τις σύγχρονες μορφές εθελοντισμού.
  • Τιμητικές διακρίσεις και βραβεία προκειμένου το φεστιβάλ να ευχαριστήσει όσους αυθόρμητα προσφέρουν καθημερινά και δίνουν ένα κομμάτι του εαυτού τους για ένα πιο όμορφο και ελπιδοφόρο μέλλον για αυτούς που το έχουν ανάγκη. 
  • Ποικίλα δρώμενα ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Για δωρεάν αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το skywalker.gr και συγκεκριμένα με την κα Ελισσάβετ Καλαρούτη στο τηλ.: 210 9730280 ή στο  e-mail: ekalarouti@skywalker.gr ή/και να επισκεφθείτε το www.voluntaryaction.gr για το αναλυτικό πρόγραμμα.

Επιπλέον, μπορείτε να  δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή στο Facebook Event Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2022 και να δείτε το video του Φεστιβάλ Εθελοντισμού «Voluntary Action» στο εξής link.

 

Η διοργάνωση του φεστιβάλ πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την Aιγίδα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Υποστηρικτές: OXYZED, ΘΕΩΡΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Χορηγοί Επικοινωνίας: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, KALIMERA ELLADA.GR, PAGENEWS.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, ENALLAKTIKOS.GR, E-DAILY, E-RADIO, MAGDA’S NEWS, E-STAGE.GR, START UP.GR, ART AND LIFE, EMEA.GR, STARTUPPER, THAT’S LIFE,  FLOW MAGAZINE, CSRNEWS.GR, PINK.GR, ECOZEN.GR, SIGMA MEDIA GROUP, HELLENIC MEDIA GROUP, THE COLUMNIST, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, LET IT BE.GR,  STENTORAS.GR, STENT, SETTLE.GR

Site: https://www.voluntaryaction.gr/

Facebook Event: Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2022

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕυάλωτοι οι εμβολιασμένοι σε πολλαπλές λοιμώξεις από την Όμικρον
Επόμενο άρθροΑμυράς: Αυτοψία στις εργασίες αντιπυρικής πρόληψης στο Νομό Ηλείας