Αρχική Τουρισμός Ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα επιλέγουν οι Βρετανοί

Ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα επιλέγουν οι Βρετανοί

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Greece honeymoon1
Διαφήμιση

Έναν ονειρεμένο μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα επιλέγουν να πραγματοποιήσουν ζευγάρια από τη Βρετανία σύμφωνα με στοιχεία της Brindley Group.

Η βρετανική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Brindley Group συνέταξε μια λίστα με τους προορισμούς για μήνα του μέλιτος που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση από ζευγάρια που θα παντρευτούν σύντομα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με βάση τα δεδομένα αναζήτησης από την Google. μερικά από τα σημαντικότερα ευρήματα είναι τα ακόλουθα:

  • Το South Farm του Cambridgeshire κατέλαβε την πρώτη θέση ως ο καλύτερος χώρος γάμου του Ηνωμένου Βασιλείου στην ανάλογη κατάταξη (index), ακολουθούμενο από το Hadsham Farm στο Oxfordshire και το Leeds Castle στο Κεντ.
  • Η Ανατολική Αγγλία είναι η Νο1 περιοχή πραγματοποίησης γάμων, με τα West Midlands να έρχονται στη δεύτερη θέση.
  • Οι Μαλδίβες ήταν ο κορυφαίος προορισμός για μήνα του μέλιτος των Βρετανών, συγκεντρώνοντας 4.400 κατά μέσο όρο μηνιαίες αναζητήσεις στο Google, ακολουθούμενη από την Τουρκία με 1.600 μηνιαίες αναζητήσεις και ακολουθεί η Ελλάδα, με 1.000 κατά μέσο όρο μηνιαίες αναζητήσεις.

Greece Honeymoon Couple Santorini

  • Οι ρουστίκ γάμοι είναι το πιο δημοφιλές θέμα, με 1.000 κατά μέσο όρο μηνιαίες σχετικές αναζητήσεις. Τα φεστιβάλ και το δάσος ήταν τα επόμενα θέματα γάμου με τις περισσότερες μηνιαίες αναζητήσεις, με το καθένα να λαμβάνει 320 κατά μέσο όρο.
  • Επτά από τους δέκα πιο αγαπητοί χώροι τέλεσης γάμων βρίσκονται στη Νοτιοανατολική Αγγλία, λόγω ενός συνδυασμού χώρων με υψηλή βαθμολογία, καλά εξοπλισμένων, καθώς και υψηλών μέσων μέγιστων θερμοκρασιών και χαμηλότερων βροχοπτώσεων κατά τη διάρκεια της γαμήλιας περιόδου.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση ICC Women Hellas: ΝΕΟΜΑΙ – Οι γυναίκες και η ναυτιλία
Επόμενο άρθροΜελετούν το «τρίγωνο του διαβόλου» στο Ιόνιο για σεισμούς και τσουνάμι